Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Noul album al cântăreței Taylor Swift a bătut toate recordurile. „Midnights”, cel mai difuzat album într-o singură zi pe Spotify

Taylor Swift
Taylor Swift

Cântăreața americană Taylor Swift le-a mulțumit fanilor săi pentru că „au făcut ceva uluitor”, după ce noul ei album intitulat „Midnights” a doborât recordul Spotify pentru cel mai difuzat album într-o singură zi.

Cel de-al 10-lea album de studio al lui Taylor Swift a fost lansat vineri, artista în vârstă de 32 de ani descriind noul ei album, ce conține 13 piese, „un colaj intens de urcușuri şi coborâșuri, fluxuri şi refluxuri”.

La mai puţin de 24 de ore mai târziu, gigantul de streaming muzical a anunțat că albumul a adunat cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria platformei, relatează Agerpres.

Citește și: Lista completă a câștigătorilor de la Emmy 2022. „Succession” şi „Squid Game”, cele mai votate de public

„Şi înainte ca ceasul să bată miezul nopții pe 22 octombrie, Taylor Swift a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi din istoria Spotify. Felicitări, @taylorswift13”, a anunțat platforma pe contul său Twitter.

„Cum am ajuns să fiu atât de norocoasă, să vă am pe voi aici făcând ceva atât de uluitor?!”, a scris Taylor Swift.

Citește și: Evenimente care au loc în România toamna aceasta

Swift, deținătoarea a 11 trofee Grammy, a ajuns în vârful clasamentelor muzicale graţie celor mai recente albume, printre care cele două discuri-surpriză pe care le-a lansat în timpul pandemiei de COVID-19, ”Folklore” şi ”Evermore”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite