Covid-19, cifre reale vs. cifre oficiale. Institutul Ron Paul demonstrează în 9 pași teoria că noul coronavirus este atât de letal cum îl prezintă autoritățile

Covid-19, cifre reale vs. cifre oficiale/ Pexels
Covid-19, cifre reale vs. cifre oficiale/ Pexels

Cifrele şi bilanțurile despre victimele provocate de pandemie, numărul de infectări, asimptomaticii sau cei în stare gravă ne asaltează oră de oră la buletinele de ştiri, pe paginile web şi se derulează în permanență prin fața ochilor la televiziunile de ştiri. Chiar şefii organizațiilor mondiale de sănătate, care ne îndeamnă la respectarea regulilor de igienă şi distanțare, recunoşteau că există pericolul ca lumea să “obosească” la un moment dat de atâta pandemie şi să se relaxeze.

Institutul Ron Paul vine cu o altă viziune a faptelor şi a alcătuit o listă din 9 puncte care ar trebui să ne liniştească, autorii încercând să demonstreze cum autoritățile distorsionează statisticile şi estompează faptele.

“Din martie, de când a izbucnit presupusa pandemie, mass-media a generat un flux continuu de dezinformare care pare să fi fost axat pe generarea de frică maximă în rândul cetățenilor. Dar faptele și știința nu susțin imaginea zugrăvită, cea a unui virus mortal care străbate țara”, scriu cei de la Institutul Ron Paul.

Testul PCR este practic inutil

Potrivit unui articol din New York Times, din data de 29 august 2020, testarea prezenței în organism a virusului Covid-19, utilizând metoda populară PCR, are ca rezultat faptul că testele sunt înşelătoare pentru aproape 90% dintre cei găsiți pozitiv. Oficialii din Massachusetts, New York și Nevada au compilat date de testare care au dezvăluit testul PCR nu poate determina cantitatea de virus dintr-un eșantion(încărcătura virală). Cantitatea de virus din până la 90% din rezultatele pozitive s-a dovedit a fi atât de mică încât pacientul a fost asimptomatic și nu a reprezentat o amenințare pentru ceilalți.

Citește și: Covid-19 a adus planeta în fața unui nou lockdown. Scenariul imaginat în 2019 de Bill Gates pentru pandemie este respectat întocmai în 2020. Asemănări între „Evenimentul 201” și realitate

Un test pozitiv NU este un caz

Din anumite motive, fiecare test Covid-19 pozitiv este numit imediat CAZ. După cum am văzut la punctul 1, până la 90% din testele pozitive Covid-19 au ca rezultat cantități infime de virus, care nu îmbolnăvesc subiectul. Din punct de vedere istoric, numai pacienții care au demonstrat simptomele reale ale unei boli au fost considerați un caz. Publicarea rezultatelor pozitive ale testelor ca şi „CAZURI” este extrem de înșelătoare și inutil de alarmantă, scriu cei de la Institutul Ron Paul.

Morții cu Covid-19 vs. morții de Covid-19

Pe 30 august, Centrul pentru Combaterea şi Prevenirea Bolilor din SUA  a publicat noi date care arătau că doar 6% din decesele atribuite anterior Covid-19 se datorau exclusiv virusului. Marea majoritate, 94%, ar fi putut avea expunere la Covid-19, dar au avut și boli preexistente, cum ar fi bolile de inimă, obezitatea, hipertensiunea, cancerul și diverse boli respiratorii. Asta ne arată că aceşti 94% au murit cu Covid-19, NU au murit exclusiv din cauza Covid-19.

 Rata de supraviețuire a celor infectați cu Covid-19 este de peste 99%

Centrul pentru Combaterea şi Prevenirea Bolilor din SUA și-a actualizat pe 10 septembrie „Cea mai bună estimare actuală” privind şansele de supraviețuire în fața Covid-19, arătând că peste 99% dintre persoanele expuse virusului au supraviețuit. Un alt mod de a spune acest lucru este că mai puțin de 1% dintre expuneri pot pune viața în pericol. Potrivit Centrului, marea majoritate a deceselor atribuite  Covid-19 au fost concentrate la populația cu vârsta peste 70 de ani, destul de aproape de speranța normală de viață.

Dintre cei testați pozitiv, 85% purtau întotdeauna sau des măști de protecție

În septembrie 2020, Centrul pentru Combaterea şi Prevenirea Bolilor din SUA a publicat rezultatele unui studiu realizat în iulie, în urma căruia a descoperit că 85% dintre subiecții pozitivi ai testului Covid au declarat că purtau o mască de pânză întotdeauna sau adesea, cu două săptămâni înainte de testarea pozitivă. Majoritatea, 71% dintre subiecții testați, au raportat că purtau întotdeauna o mască de pânză, iar 14% au raportat că purtau adesea o mască de pânză. Singura concluzie rațională din acest studiu este că măștile de față din pânză oferă puțină protecție împotriva infecției cu Covid-19.

Există terapii ieftine, dovedite pentru Covid-19

Dr. Harvey Risch conduce școala de epidemiologie a Universității Yale. Este autorul artiolului „Cheia înfrângerii Covid-19 deja există. Trebuie să începem să  flosim”, care a fost publicat în revista Newsweek, din 23 iulie 2020. Dr. Risch documentează eficacitatea dovedită a tratamentului pacienților diagnosticați cu Covid-19 folosind o combinație de hidroxiclorochină, un antibiotic precum azitromicina și suplimentul nutritiv de zinc. Medicii din întreaga lume au raportat rezultate foarte pozitive folosind acest protocol, în special pentru pacienții cu stadiu incipient de Covid.

Rata mortalității în SUA nu crește

Dacă noul coronavirus ar fi fost ucigașul letal ar fi trebuit să ne așteptăm în mod rezonabil să vedem o creștere semnificativă a numărului de decese raportate, dar asta nu s-a întâmplat. Potrivit Centrului Național pentru Combaterea şi Controlul Bolilor, la începutul lui mai 2020, numărul total de decese în SUA a fost de 944.251, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie. Această cifră este de fapt ușor mai mică decât numărul deceselor din aceeași perioadă din 2017, când au fost raportate 946.067 decese totale.

Citește și: Din cauza cui a ajuns planeta în fața unui nou lockdown? Detalii neștiute din trecutul controversat al șefului OMS și pentru cine e obligat să facă jocurile în pandemie

Cele mai multe decese de Covid-19 au loc în jurul mediei speranței de viață

Potrivit Centrului Național pentru prevenirea şi Controlul Bolilor, începând din 2017 bărbații americani au o speranță medie de viață de 76,1 ani, iar femeile de 81,1 ani. Puțin peste 80% din decesele suspectate de Covid-19 au avut loc la persoanele cu vârsta peste 65 de ani. Potrivit unui articol din New York Post din 28 iunie, aproape jumătate din toate decesele suspectate de Covid au avut loc în Case de îngrijire medicală, care găzduiesc predominant persoane cu condiții de sănătate preexistente și apropiate sau trecute de speranța lor normală de viață.

Risc minim pentru copii şi adulți

Centrul Național pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA a raportat în actualizarea din 10 septembrie că rata estimată a mortalității prin infecție (IFR) pentru grupa de vârstă cuprinsă între 0 și 19 ani a fost atât de scăzută încât 99,97% dintre cei infectați cu virusul au supraviețuit. Pentru tinerii de 20-49 de ani, rata de supraviețuire a fost aproape la fel de bună, la 99,98%. Chiar și cei de 70 de ani și peste au avut o rată de supraviețuire de 94,6%. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, datele sugerează că un copil sau un adult tânăr până la vârsta de 19 ani are șanse mai mari de deces din cauza unui anumit tip de accident decât din cauza Covid-19.

“Luate împreună toate aceste 9 puncte, ar trebui să fie evident că Covid-19 este destul de similar cu virusurile gripale tipice care îmbolnăvesc anual unii oameni. Marea majoritate sunt capabili să lupte cu succes împotriva virusului cu ajutorul sistemului imunitar natural al corpului lor. Trebuie luate măsuri de bun simț, în special de cei cu vârsta peste 65 de ani care suferă de afecțiuni medicale preexistente. Reacția excesivă a liderilor guvernamentali la această boală provoacă mult mai multă suferință, fizică, emoțională și financiară, decât virusul ar putea vreodată”, avertizează cei de la Institutul Ron Paul.

Te-ar putea interesa și