Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

SUMMER FASHION GALA 2024, evenimentul de referință din moda românească, a încheiat cu succes a opta ediție. Un spectacol de culoare a acaparat Capitala la începutul verii

Evenimentul care a redefinit trendurile din vara anului 2024 a adus în cea de-a VIII-a ediție o explozie de culoare și eleganță. Cu sprijinul partenerului oficial Veranda Mall, Manifesto Agency și Alin Gălățescu, celebrul critic de modă, o figură solară a lumii fashionului din România și de peste hotare, au adus în fața publicului momente creative și defilări care au avut ca scop prezentarea celor mai fresh colecții pentru vara aceasta. 

SUMMER FASHION GALA, evenimentul care a ajuns la cea de-a opta ediție anul acesta, a reprezentat un punct maxim de interes pentru lumea showbiz-ului autohton. Vedetele s-au strâns în număr mare la eveniment pentru a celebra libertatea de exprimare pe care o aduce moda și pentru a fi la curent cu noile tendințe.

Desfășurat pe 6 iunie 2024, în incinta amfiteatrului din Veranda Mall, evenimentul a reunit o mulțime de personalități din lumea modei, a presei și a showbiz-ului autohton. Evenimentul a fost prezentat de carismatica prezentatoare TV de la KanalD Cristina Dorobanțu.

Tendințele verii 2024 au fost dezvăluite la SUMMER FASHION GALA

Anul 2024 a reprezentat un nou salt creativ pentru organizatori, care au propus o abordare proaspătă și o explozie de culoare completată de energia adusă de celebri artiști care au încântat publicul.

SUMMER FASHION GALA este un fashion-concept care și în acest an a subliniat importanța de a adopta o viziune amplă și curajoasă în modă, adunând laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, precum: Alina Vasilescu, ANNA ROMAN, Belher, FUNKERS, IDILLYC, Raluca Roman, Raluca Soare, Vali Cioban.

În cadrul prezentării ANNEI ROMAN, vedeta colecției a fost Denisa Filcea, care a strălucit pe podium în lumina reflectoarelor. Susținută din public de soțul ei, Flick, momentul Denisei a fost unul cu totul emoționant.

De asemenea, evenimentul a atras și alte personalități, precum Emi, prezentatorul show-ului de comedie de la Antena 1, iUmor, însoțit de soția sa, dar și Oana Roman, CRBL, Misha, Betty Salam, Iuliana Pepene, alături de unii dintre cei mai cunoscuți influenceri ai generației Z.

SUMMER FASHION GALA  2024 a reprezentat și o oportunitate pentru brandurile partenere și sponsori să ofere experiențe unice participanților.

Atmosfera deosebită a evenimentului a fost întregită de prezența unor invitați de renume din industrie, precum și de personalități marcante din showbiz, mass-media, televiziuni, industriile creative și sponsori de top precum: Aqua Carpatica, BOSS, Costin Stoica Photographer, Cutia Zâmbetelor, Domeniile SÂMBUREȘTI, Dr. Pascal Dameh, EVY MAKEUP School, Ina M Cosmetics, Livrez Dragoste, Noodle Pack, Rolls, Vitamin Aqua.  Pe parcursul serii, invitații s-au putut bucura de numeroase activări care au adus un plus de interactivitate și distracție.

Un proiect realizat de: Manifesto Agency, în colaborare cu Alin Gălățescu

Eveniment organizat cu sprijinul partenerului oficial Veranda Mall

Prezentat de: Cristina Dorobanțu

Sponsori: Aqua Carpatica, BOSS, Costin Stoica Photographer, Cutia Zâmbetelor, Domeniile SÂMBUREȘTI, Dr. Pascal Dameh, EVY MAKEUP School, Ina M Cosmetics, Livrez Dragoste, Noodle Pack, Rolls, Vitamin Aqua

Parteneri media: City Vision Magazine, Naratiunea.ro, NewsOne.ro

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite