Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste vor aduce un zâmbet călătorilor din „metroul lui Moș Crăciun”, marți, 6 decembrie 2022

250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste
250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste

Livrez Dragoste continuă parteneriatul cu Metrorex și pregătește un nou proiect de suflet pentru bucureșteni: „Scrisori călătoare în metroul lui Moș Crăciun”. Marți, 6 decembrie, începând cu ora 10:00, 250 de scrisori caligrafiate manual vor aduce un zâmbet călătorilor din „metroul lui Moș Crăciun”, organizat de către Metrorex cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Livrez Dragoste înseamnă în primul rând emoție. Este povestea pasiunii noastre pentru caligrafie și ne dorim să împărtășim această experiență cu un număr cât mai mare de oameni. Așa s-a născut și parteneriatul cu Metrorex, alături de care am inițiat o serie de proiecte care au adus bucurie călătorilor din metroul bucureștean. Ediția din acest an este specială, pentru că Metrorex a organizat un „metrou al lui Moș Crăciun“, dedicat sabatorilor de iarnă și Livrez Dragoste este parte a acestui demers deosebit. Pregătim, în atelierul nostru de caligrafie, 250 de „scrisori călătoare“, care se vor regăsi în metrou pe 6 decembrie, începând cu ora 10:00. Ne propunem, din nou, să aducem un zâmbet tuturor călătorilor și să le reamintim, într-o formă inedită, despre bucuria și spiritul sărbătorilor de iarnă. Sunt convinsă că vom reuși!“ declară Cristina Dobrescu / Fondator, Livrez Dragoste.

250 de scrisori caligrafiate manual de Livrez Dragoste

Cele 250 de scrisori caligrafiate manual vor ocupa „loc” în „metroul lui Moș Crăciun“, care circulă pe Magistrala 1, cu plecare de la Dristor. Traseul complet include stațiile: Dristor 1 – Mihai Bravu – Timpuri Noi – Piaţa Unirii 1 – Izvor – Eroilor – Grozăveşti – Petrache Poenaru – Crangaşi – Basarab – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei – Ştefan Cel Mare – Obor – Piaţa Iancului – Piaţa Muncii – Dristor 2.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, caligrafia, în trecut o formă a exprimări de sine, aduce mai aproape emoția, trăirile răvașelor scrise de mână. Este o punte între poveștile ascunse de cuvinte prin îndoiturile condeiului și accentul pus pe proporție și echilibrul.

___________

LIVREZ DRAGOSTE

T +40 (0)720 039609

E-mail contact@livrezdragoste.ro

www.livrezdragoste.ro

facebook | instagram

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite