Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O pisică a devenit virală datorită asemănării sale cu Zorro. Utilizatorii s-au îndrăgostit pe loc de felină

O pisică a devenit virală datorită asemănării sale cu Zorro/ TikTok
O pisică a devenit virală datorită asemănării sale cu Zorro/ TikTok

O pisicuță drăguță, din Indonezia, a devenit de curând virală datorită semnelor sale pe care le are pe față. Pisica, pe nume Boy, are niște însemne negre în jurul ochilor, ceea ce te duce cu gândul la celebra mască a lui Zorro.

Cu scopul de a-l prezenta lumii pe Boy, proprietarul său, Indraini Wahyudin, a început să posteze multe videoclipuri cu motanul său, pentru a-l face cunoscut. Nu a durat foarte mult, până ce utilizatorii din mediul online au ajuns să se îndrăgostească de înfățișarea acestei pisici. Cu acest look al lui Zorro, de pe contul de TikTok, proprietarul său a adunat în jur de 755 milioane de urmăritori și mai mult de 20 de vizualizări.

Citește și: Cele mai faimoase animale de companie de pe Instagram. O să te îndrăgostești iremediabil de ele

Site-ul de știri Daily Mail a luat legătura cu proprietarul pisicii, care a declarat că, pisica sa are mai puțin de un an. Pisica cu un mix persian este una dintre multele pisici pe care le are acesta, însă, Boy a ajuns să fie una dintre favoritele sale datorită aparenței sale.

Proprietarul spune că, are foarte multe pisici, dar aceasta este singura, care are o mască pe fața sa, la fel ca și cea a personajului Zorro. Ea este și favorita lui, din câte a declarat. Acesta a declarat că Boy este o felină care iubește să fie răsfățată, și care adoră să fie mângâiată și ținută în brațe ori de câte ori este posibil.

Citește și: Moment viral în timpul unui meci de fotbal. Partida a fost atât de plictisitoare, încât un câine a adormit pe peluză, printre jucători

Ceea ce detestă cel mai mult această pisică este seria de băi săptămânale, deși, reușește să o facă să le agreeze într-un final. Reacțiile pe care le oferă utilizatorii săi sunt de cele mai multe ori, foarte drăguțe. Mulți îi spun că, l-ar îmbrățișa, l-ar răsfăța toată ziua, l-ar strânge în brațe, iar alții ar vrea să-l aibă ca și animal de companie.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite