Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O fetiță a prins un pește care cântărește de șase ori cât ea. Vietatea valorează 70.000 de lire sterline

O fetiță a prins un pește care cântărește de șase ori cât ea/ Daily Stars
O fetiță a prins un pește care cântărește de șase ori cât ea/ Daily Stars

O fetiță în vârstă de nouă ani a surprins cu o captură impresionantă. Puștoaica a reușit să prindă un pește extrem de valoros, care cântărește de șase ori cât ea.

Izzy Crotty, care are doar 32 de kilograme, s-a luptat să prindă un ton roșu care cântărește 178 de kilograme și care valorează 70.000 de lire sterline. Ea a reușit să captureze vietatea marină atunci când se afla la pescuit cu tatăl ei, John.

Fetița s-a luptat o jumătate de oră să scoată peștele din apă, în timp ce undița era prinsă de barcă pentru a nu o trage pe Izzy peste bord, relatează Daily Star.

Citește și: O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă. Când a aflat ce este, a plecat instant la cumpărături

„Nu ne venea să credem cât de mare era. A fost a doua ieșire la pescuit a lui Izzy și acesta a fost primul pește pe care l-a prins. Eram la aproximativ 32 de kilometri”, a declarat John, tatăl fetiței.

Cei doi pescuiau în largul Plymouth, Devon, la bordul unei ambarcațiuni charter Fortuna, o navă care oferă pescarilor o perioadă de trei luni pentru a prinde pește de vânat mare pe care nu l-ar întâlni de obicei în Marea Britanie.

„A fost uimitor să privesc un copil de nouă ani prinzând un pește de șase ori mai mare. Izzy va fi un pescar al naibii de bun”, a spus Mark Jury, proprietarul Fortuna Charters.

Tonul roșu este o specie protejată în Marea Britanie

Citește și: Moment viral în timpul unui meci de fotbal. Partida a fost atât de plictisitoare, încât un câine a adormit pe peluză, printre jucători

În Marea Britanie, este ilegală prinderea tonului roșu cu scopuri alimentare, aceasta fiind o specie protejată în această țară. Peștele poate ajunge să valoreze 70.000 de lire sterline (400.000 lei) în unele părți ale lumii, acesta poate fi prins doar din august până în noiembrie în scopuri științifice, înainte de a fi eliberat.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite