Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă. Când a aflat ce este, a plecat instant la cumpărături

O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă/ Facebook Ruth
O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă/ Facebook Ruth

O femeie a cerut ajutorul pe Facebook după ce a găsit un obiect misterios în noua sa casă. Aceasta a fost surprinsă să afle că nu mulți știau la ce se folosește acesta.

Ruth s-a mutat de curând într-o casă nouă, care fusese locuită în trecut de un cuplu foarte bine organizat. Când a început să despacheteze lucrurile și să le aranjeze prin casă, a aflat că cei doi aveau câte un colțișor pentru fiecare obiect din casă. Ce a mirat-o însă, a fost un obiect misterios care atârna de frigider. Aceasta a fost foarte nedumerită, fiindcă nu mai văzuse niciodată așa ceva. Ea a postat pe contul său de Facebook, cerând ajutorul internauților.

Aceasta a realizat o fotografie și a postat pe un grup comunitar, cerând ajutorul pentru a putea identifica obiectul și pentru ce poate fi folosit. Obiectul semăna cu un recipient alb, în formă de casă, cu două decupaje în parte de jos. Acesta era montat lângă frigider, ceea ce a indus-o și mai mult în eroare pe femeie, potrivit Mirror.

„Tocmai m-am mutat într-o casă nouă. Proprietarii anteriori erau foarte bine organizați, mai mult decât mine. Au locuri, sisteme și colțuri amenajate pentru orice. Am încercat, însă nu putem să aflăm pentru ce sunt unele lucruri pe care le-au instalat. De exemplu acesta”, a scris Ruth alături de imaginea cu obiectul misterios.

Când a aflat ce este, Ruth a plecat instant la cumpărături

Mulți dintre utilizatorii de pe Facebook și-au dat cu părerea, însă erau la fel de nedumeriți ca Ruth. Unul a sugerat că poate fi un suport pentru jucării de câini, în timp ce altul a spus că poate avea legătură cu o mătură.

Misterul nu a rămas însă nerezolvat, căci un utilizator a recunoscut obiectul și a dezvăluit că este un suport pentru chei. Însă acesta este incomplet, fiindcă în spațiile goale trebuia să existe două păsări din plastic de care să se poată atârna cheile.

O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă/ Facebook Ruth

Când a văzut răspunsul, femeia a plecat imediat la magazin pentru a căuta păsările lipsă. Din păcate, Ruth nu a putut să găsească aceste păsări, însă s-a liniștit că a aflat într-un final ce reprezintă acest obiect misterios din casa ei.

„Nu există păsări pentru cheile pe care le-au lăsat în urmă”, a adăugat Ruth un comentariu la propria postare pentru a-i anunța pe toți internauții.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite