Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O femeie a rămas șocată când a văzut nota de plată de la un fast-food, după ce și-a scos cei patru copii să mănânce: „Nu eram pregătită pentru așa ceva”

O femeie a rămas șocată când a văzut nota de plată de la un fast-food/ Mirror
O femeie a rămas șocată când a văzut nota de plată de la un fast-food/ Mirror

O femeie din Marea Britanie a vrut să-și scoată cei patru copii în oraș pentru a lua cina. Deși nu a mers la cel mai luxos restaurant din Manchester, aceasta a rămas șocată când i-a venit nota de plată.

Prețurile sunt în creștere peste tot în lume, indiferent de domeniu. Astfel că, mulți dintre părinți se gândesc unde ar putea să-și ducă copiii în vacanță vara aceasta, fără a face rate la bănci. Unul dintre acești părinți este Emma Gill, care este reporter la Manchester Evening News. Având patru copii, ei îi este destul de greu să plece într-o vacanță într-o altă țară. Ea se mulțumește cu ieșirile în orașul în care locuiesc, petrecând timp ce calitate și savurând mâncare bună.

Citește și: Iată 15 lucruri ciudate care par normale în unele țări, dar nu și în restul lumii

Recent, aceasta i-a luat pe cei mici și a ieșit la un restaurant tip fast-food. Acolo, aceștia au putut să se bucure de cartofi prăjiți și aripioare de pui în timp ce se distrau cu mama lor. Totul a fost perfect, asta până a venit nota de plată. Femeia a fost surprinsă să afle că prețul pentru meniurile comandate este uriaș.

O femeie a rămas șocată când a văzut nota de plată de la un fast-food/ Mirror

„Ca să fie simplu pentru toată lumea, am cumpărat câteva bucăți de pui, cartofi prăjiți și un shake pentru fiecare dintre noi. Ceea ce m-a surprins a fost prețul uluitor de 64 de lire sterline. Asta în condițiile în care puiul a fost 4,80 de lire, cartofii au costat 3 lire și un shake a fost 5 lire. Nu eram pregătită pentru așa ceva. Restaurantul a fost drăguț să sublinieze că, dacă aș fi comandat câte un meniu pentru fiecare persoană, mai degrabă decât să iau produsele individual, aș fi economisit două lire sterline de persoană. Cu toate acestea, eu nu am văzut această opțiune pe ecran în timp ce mă aflam la chioșcul de unde am comandat”, a povestit Emma.

Femeia susține că exista o variantă mai ieftină

Femeia a mai declarant că exista o opțiune pentru o masă mai ieftină. Aceasta avea două preparate, pâine prăjită, cartofi prăjiți, morcovi, castraveți și o băutură răcoritoare, totul pentru doar 5 lire sterline. Cu toate acestea, oferta este doar pentru copiii de până în 10 ani. Iar cei patru copiii ei Emmei au vârste cuprinse între 11 și 13 ani.

Citește și: Reacția unui câine când găsește proteza dentară a bunicii. Imaginile au ajuns virale

„În ceea ce privește produsele în sine, acestea au fost impecabile. Mâncarea a fost servită rapid de un personal foarte amabil. Chiar și milkshake-urile au fost delicioase. Și la un alt nivel față de clasicele shake-uri cu mai multă spumă decât lapte pe care le oferă în general restaurantele tip fast-food”, a mai adăugat Emma.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite