Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Momentul viral când un bărbat este prins că înșală pe TikTok. Imaginile au fost vizualizate de peste un milion de ori

Momentul viral când un bărbat este prins că înșală pe TikTok/ Sursă captură video
Momentul viral când un bărbat este prins că înșală pe TikTok/ Sursă captură video

O femeie de pe Coasta de Aur a Australiei a mărturisit că a surprins pe contul său de TikTok, un moment necuviincios al unui bărbat, într-un club de noapte. Acesta a încercat să-și înșele partenera, în timp ce aceasta se afla în baia localului.

Buna samariteană, pe nume Lexie, s-a folosit de contul său de pe TikTok și a postat un videoclip cu momentul în care un bărbat încerca să o înșele pe prietena lui. Videoclipul a fost vizionat de peste un milion dintre utilizatorii acestei aplicații, în doar 24 de ore.

Citește și: O fetiță a prins un pește care cântărește de șase ori cât ea. Vietatea valorează 70.000 de lire sterline

Ea spunea că, este în căutarea unei femei, în jurul vârstei de 30 de ani, cu părul de culoare blond, care se afla la clubul The Avenue, sâmbătă seara, în data de 27 august. Aceasta mai explică în videoclip că, domnișoara pe care o caută a fost la acest local, s-a dus mai apoi la toaletă, iar în tot acest timp, prietenul său s-a asigurat că ea nu mai este în acel moment în cameră și s-a dus la agățat. Acesta s-a apropiat foarte mult de o tipă brunetă.

Lexie a insistat foarte tare în găsirea iubitei acestui tip și în postarea videoclipului cu actul josnic al bărbatului. În imagini apare un bărbat îmbrăcat într-un tricou de culoare deschisă, care se apropie foarte tare de o tipă brunetă și își pune mâna în jurul gâtului acesteia, iar mai apoi, încearcă să o ia la dans, înainte ca partenera lui să se întoarcă. Femeia din videoclip încearcă să-l sărute pe acesta, indiferentă fiind de faptul că acesta este într-o relație.

Lexie nu consideră această întâmplare una amuzantă sau plină de bucurie, ci dorește să deslușească întreaga situație și să o ajute pe persoana înșelată, în acest caz, tânăra blondă.

Citește și: O femeie, care a comandat friptură de 300 de dolari la o cină aniversară, stârnește dezbateri despre cine ar trebui să plătească

Una dintre persoanele care a comentat la videoclipul său a spus că gestul ei este unul demn și că femeia înșelată ar trebui să aprecieze. Altă persoană a spus că și ea s-a aflat în această situație și că nimeni nu a ajutat-o și nu a susținut-o, ba mai mult, iau ascuns adevărul, ani la rând.

Mulți au întrebat-o pe Lexie de ce nu s-a dus să-i spună personal de situația în care se află, iar ea a spus că din motive de siguranță. Femeia încă nu a contactat-o pe Lexie, însă, aceasta încearcă din răsputeri să o găsească și să-i deschidă ochii, mai ales, față de situația în care se găsește.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite