Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei 16 martie 2023 pentru fiecare zodie. Devotament, perseverență și implicare sunt cuvintele cheie în cazul a șase zodii

Sfatul zilei 16 martie 2023 pentru fiecare zodie. Devotament, perseverență și implicare sunt cuvintele cheie în cazul a șase zodii/ Freepik
Sfatul zilei 16 martie 2023 pentru fiecare zodie. Devotament, perseverență și implicare sunt cuvintele cheie în cazul a șase zodii/ Freepik

Sfatul zilei 16 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție sfatul zilei referitor la fiecare zodie în parte. Citește mai departe pentru a afla care este sfatul oferit de către astrologi în ceea ce privește cele 12 zodii.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Berbec

În această zi, vă veți adapta la prezența asteroidului Juno în Taur, care activează sectorul de securitate și stima de sine. Din moment ce Juno este asteroidul căsătoriei, multe destinații din Berbec vor cultiva și investi în conexiuni care îi vor face să se simtă în siguranță din punct de vedere emoțional. Astrele recomandă o mai mare atenție în tot ceea ce faceți azi!

Sfatul zilei 16 martie 2023 Taur

Taur, aceasta este o zi majoră pentru voi, deoarece Juno își petrece prima săptămână întreagă în semnul vostru, urmată de Venus, conducătorul vostru planetar, care intră în semnul vostru pe 16. Venus este planeta iubirii și a magnetismului, deci, este posibil să simțiți un impuls în stima de sine în această zi. Astrele spun să profitați la maximum de ea!

Sfatul zilei 16 martie 2023 Gemeni

În această zi, sectorul vostru spiritual este activat, deoarece prezența lui Juno în Taur vă cere să vă confruntați cu nesiguranța atunci când vine vorba de a fi vulnerabili în relațiile voastre. O atenție sporită în rezolvarea de probleme.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Rac

Rac, cum te simți acum că ultima lună plină a ciclului astrologic a venit și a trecut? Această zi se simte ca o răscruce de drumuri pentru tine (perioadele dintre lunile pline și lunile noi au adesea acest efect asupra ta, deoarece ești condus de lună).

Sfatul zilei 16 martie 2023 Leu

Atât de mult se schimbă în relațiile voastre în aceasta zi, pe măsură ce vă adaptați la noua plasare a lui Saturn în Pești, care activează sectorul vostru de profunzime, înțelepciune și intimitate. S-ar putea să descoperiți că cercul vostru devine din ce în ce mai mic pe măsură ce trecem prin lună, dar voi sunteți, de asemenea, mai intenționați cu cine vă împărtășiți energia și resursele, iar acest discernământ va da roade pe termen lung.

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

Sfatul zilei 16 martie 2023 Fecioară

Fecioara, această ultimă zi plină a sezonului Pești te face să reflectezi la ceea ce îți dorești cu adevărat de la relațiile tale. Șansele sunt, v-ați spus că sunteți pregătiți pentru intimitate profundă, care fuzionează cu sufletul, dar de îndată ce vă vine în cale, găsiți un motiv pentru a-l împinge departe, din cauza standardelor imposibil de ridicate. De ce faci asta, Fecioară? Fii sinceră cu tine însuți în această privință. De ce anume fugiți?

Sfatul zilei 16 martie 2023 Balanță

Pe măsură ce ne apropiem de sezonul Berbecului, începeți să vă simțiți și mai profund conectați la energia lui Jupiter, planeta norocului, fiind în prezent în semnul Berbecului, activând sectorul parteneriatului și al căsătoriei. Oricât de mult ai fi cunoscut ca semn al parteneriatului, în această zi este posibil să reflectezi asupra modalităților de a fi un partener mai bun pentru tine însuți în primul rând.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Scorpion

Scorpion, această ultimă zi completă a sezonului Pești evidențiază sectorul tău de faimă, destin, dragoste adevărată și creativitate. Asigurați-vă că, vă acordați suficient timp pentru a crea, pentru a vă distra, pentru a face dragoste (fie cu voi înșivă și/sau cu alții) și pentru a vă elibera. Astrele sugerează să încerci un proces de destindere.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Săgetător

Luna începe în semnul vostru, în timp ce această ultimă zi completă a sezonului Peștilor începe, iar acest lucru amplifică energia Jupiteriană din cosmos. Te simți condus, ambițios, îndrăzneț și plin de încredere, iar acest sentiment te va propulsa la mari înălțimi în cariera ta și în orice domeniu creativ în care te vei îmbarca.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Capricorn

Capricorn, cum te simți acum că Saturn, conducătorul tău planetar, se află în Pești? Acest tranzit este aici până la 2026, pentru a vă ajuta să vă sprijiniți în tot ceea ce veți întreprinde, menținând în același timp limitele necesare. Construirea de limite cu dragoste, este în ceea ce vă veți concentra în această zi.

Citește și: Ce personaj de poveste ești, în funcție de zodia ta

Sfatul zilei 16 martie 2023 Vărsător

Vărsător, în această zi totul este reimaginat. Acum, când conducătorul vostru planetar Saturn este în Pești, sunteți încurajați să vă lăsați de standardele stricte pe care aveți tendința să le susțineți și să intrați mai mult într-o stare de vis, una în care puteți începe complet de la zero. Astrele recomandă să vă implicați cât de mult puteți.

Sfatul zilei 16 martie 2023 Pești

Pești, această ultimă zi plină a sezonului solar vă va face să vă simțiți atât sentimentali, cât și nostalgici. Dar acum, că Saturn, planeta profesor, este în semnul vostru până în anul 2026, aveți suficient timp să învățați lecții cosmice și să vă adaptați la presiunea crescândă a vieții. Ai beneficia de sărbătorirea ta în orice mod ți se pare cel mai potrivit, mai ales în timp ce luna petrece timp în semnul Săgetător al lui Jupiter la începutul săptămânii.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite