Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic 15 martie 2023. Cinci zodii își reînnoiesc căminul, iar alte șase zodii vor trece la următorul nivel în cariera lor

Horoscop zilnic/ Freepik
Horoscop zilnic/ Freepik

Horoscop 15 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 15 martie 2023 Berbec

Aceasta ar putea fi o zi extrem de ocupată pentru tine, Berbec, așa că încearcă să te stimulezi alternând zile foarte active cu perioade de nefuncționare suficiente. Astăzi, stabilirea unei zone desemnate în care vă puteți conecta în liniște și privat cu intuiția personală va aduce o mulțime de pozitivitate în viața voastră.

Soarele începe să strălucească în semnul tău începând cu 20 martie, aducându-ți un moment extrem de norocos pentru a începe lucruri noi. Indiferent de natura schimbărilor pe care vrei să le îmbrățișezi în viața ta, acționează acum. Cu toate acestea, să știți că munca în comunitate, precum și activismul, sunt evidențiate prin intrarea puternicului Pluto în sectorul vostru social.

Horoscop 15 martie 2023 Taur

Ai o zi puternică înaintea ta, Taur. În următorii trei ani, Saturn vă va inspira să vă alăturați organizațiilor ale căror cauze sunt aproape de inima voastră. Această mișcare nu numai că va crea puncte bune de karma, dar vă va aduce, de asemenea, prietenii de lungă durată.

Din acest moment, veți simți că sentimentul de ambiție crește. Din moment ce această energie va dura pe termen lung, ar fi o idee bună să vă stabiliți niște limite clare. Dacă lucrați de acasă, creați un spațiu desemnat pentru munca personală și altul doar pentru odihnă. Această delimitare vă va ajuta să evitați burnout și să vă setați pentru succes.

Horoscop 15 martie 2023 Gemeni

E timpul să te arăți singur, Gemeni! Acum, în martie, Saturn începe să vă împodobească sectorul carierei. În următorii trei ani, vi se va cere să luați acest domeniu al vieții voastre foarte în serios. În timp ce tu va trebui să muncești mai mult, ai putea fi aruncat în lumina reflectoarelor datorită unei munci bine făcute. Dacă nu ești mulțumit de traiectoria carierei tale actuale, Saturn va sprijini schimbarea prin instigarea unei redirecții.

Mai multe vești bune! Acest lucru va stimula automat comunicarea, precum și interacțiunile, în special cu partenerul sau colegii de cameră. Cu toate acestea, înainte ca această schimbare energetică să aibă loc, încercați să comunicați cu atenție, deoarece unele vibrații funky ar putea infecta conversațiile.

Horoscop 15 martie 2023 Rac

În martie, ești o forță a naturii, Rac! Se pare că ești foarte concentrat pe muncă, mai ales la începutul lunii, când un nou proiect special ar putea să-ți cadă în poală. Înainte de a accepta, totuși, asigurați-vă că primiți o remunerație echitabilă și cât valorează munca prestată.

Pe 25 martie, Marte intră în semnul tău. În următoarele opt săptămâni, veți avea și mai multă energie la dispoziție pentru a vă urmări obiectivele. Pe de altă parte, s-ar putea să devii puțin mai iritabil față de oamenii din jurul tău, fie partenerul tău, fie chiar un coleg de cameră. Dacă simțiți niște vibrații ciudate, astăzi, desemnarea unui spațiu pentru a lucra în interior și a sufla abur poate fi o modalitate pozitivă de a canaliza această energie suplimentară.

Horoscop 15 martie 2023 Leu

La un moment dat, în ultimii trei ani, Saturn te-a supus unor teste serioase sub formă de muncă grea sau obstacole. Această călătorie s-a încheiat pe 7 martie, așa că asigurați-vă că sărbătoriți sfârșitul a ceea ce ar fi putut fi o epocă intensă.

De acum înainte, veți observa un dezinteres față de conexiunile superficiale și greu de digerat. Mergând mai adânc va fi noul vostru MO, pe măsură ce sunteți obligați să învățați și să evoluați prin cele mai apropiate relații. Expresia „relațiile sunt oglinzi” va rămâne cu tine și va face parte din călătoria ta pentru o perioadă de timp.

Citește și: Cât de bine dormi în funcție de zodie. Astrele îți influențează somnul după semnul zodiacal sub care te-ai născut

Horoscop 15 martie 2023 Fecioară

Relațiile joacă un rol major în cartea ta de povești din martie, Fecioară. Dacă sunteți într-o relație serioasă, conversații intense ar putea avea loc la începutul acestei zile. Chiar dacă pare greu, efortul de a vindeca orice probleme legate de intimitate vă va aduce mai târziu mai aproape unul de celălalt. În următorii trei ani, o mare parte din energia voastră se va concentra pe definirea, înțelegerea și cristalizarea relațiilor voastre semnificative cu ceilalți.

În ultimele șapte luni, planeta roșie v-a cerut să depuneți eforturi suplimentare și poate chiar să lucrați ore mai lungi. Dacă simțiți un pic de epuizare psihică, ultimele zile ale lunii sunt ideale pentru o excursie, un weekend lung sau chiar o staționare undeva departe.

Horoscop 15 martie 2023 Balanță

Prima jumătate a zilei ar putea fi intensă pentru tine, Balanță, deoarece unele dintre relațiile tale ar putea avea nevoie de atenție. Nu este momentul să ne ascundem, deoarece acum are loc o vindecare profundă. Permite-ți să fii sincer și direct cu privire la ceea ce este în inima ta. Începând cu 16 martie, te vei simți mai mult în elementul tău pe măsură ce Venus intră în Taur, aducând momente dulci și romantice în calea ta.

Cel mai probabil, veți simți o schimbare atunci când strict Saturn intră în sectorul vostru de wellness. În următorii câțiva ani, s-ar putea să simțiți nevoia de a trăi o viață mai sănătoasă și mai cu picioarele pe pământ. Aceasta este ziua perfectă pentru a lua în considerare achiziționarea oricăror vitamine, suplimente sau dispozitive de fitness personale care vă pot aduce mai aproape de obiectivele propuse.

Horoscop 15 martie 2023 Scorpion

Martie este luna pe care o aștepți, Scorpion! În ultimii trei ani, Saturn a adus experiențe intense de viață care te-au modelat foarte mult. Acest moment semnificativ s-a încheiat acum, când Saturn intră în Pești, pe 7 martie, ceea ce merită o sărbătoare. Felicitați-vă cumpărând acea pictură frumoasă pe care ați privit-o la acea galerie la modă sau chiar achiziționând câteva articole de artă. De acum înainte, Saturn va evidenția creativitatea pentru tine, amintindu-ți de afinitatea ta naturală pentru ea.

Mai multe vești bune! Începând cu 16 martie, Venus începe să vă stimuleze sectorul de parteneriat, făcând următoarele trei săptămâni ideale pentru revitalizarea profilului personal de dating online sau orchestrarea unor nopți fierbinți cu partenerul.

Horoscop 15 martie 2023 Săgetător

Când îți imaginezi casa visurilor tale, ce vezi, Săgetător? Saturn intră în sectorul vostru de acasă pe 7 martie și vă va face să vă gândiți la răspunsul la această întrebare. Dar nu vă faceți griji, aveți următorii trei ani pentru a aduce acest vis la îndeplinire! Astăzi, începeți prin a debuta cu dulapurile, diferitele încăperi și camera de depozitare, deoarece acest lucru va instiga cel mai probabil o descoperire creativă.

De acum înainte, comunicarea de toate felurile va juca un rol cheie în creșterea și evoluția voastră personală. Este un moment pentru a urmări visele, idealurile și ideile pe care le-ați pus pe arzătorul din spate, mai ales dacă acestea implică scrierea unei cărți, lansarea podcastului sau începerea unui studiu aprofundat de cercetare.

Horoscop 15 martie 2023 Capricorn

În martie, vântul schimbării bate foarte tare, în Capricorn. Nu te vei mai simți atât de presat să reușești, de fapt, abordarea ta generală asupra vieții va deveni mai relaxată și chiar mistică. Folosește această zi pentru a crea un spațiu sacru în casa ta, unde poți îmbrățișa practici precum meditația, vizualizarea sau privitul la lumânări.

O altă schimbare energetică semnificativă ajunge mai aproape de sfârșitul lunii. În ultimii cincisprezece ani, Pluto transformatoare v-a dus într-o călătorie de transformare interioară, iar sfârșitul acestei ere este aproape.

Citește și: Cel mai mare păcat în funcție de zodie. Egoismul, minciuna și mândria fac parte din viața acestor semne zodiacale

Horoscop 15 martie 2023 Vărsător

Felicitări, Vărsător! Din martie 2020, planeta Saturn vă învață câteva lecții valoroase despre responsabilitate, angajament și stăpânire de sine. Astăzi, rearanjați mobilierul sau arta în locul personal pentru a onora trecutul și a întâmpina un nou început.

Din acest moment, veți experimenta călătoria epică de a intra în contact cu puterea voastră interioară. Acesta este momentul să te întrebi dacă modul în care te prezinți lumii exterioare se potrivește cu „noul tu” care a fost produs sub suprafață. Dacă aveți nevoie de un nou look, 30 martie este ziua perfectă pentru a vă revendica puterea personală!

Horoscop 15 martie 2023 Pești

Pregătește-te pentru un upgrade major, Pești! Saturn intră în semnul tău pe 7 martie, unde va rămâne pentru următorii trei ani. În acest timp, vi se va cere să investiți mult mai mult timp și energie în construirea unui lucru semnificativ. Această influență ar putea veni sub forma unui nou loc de muncă, a unei case noi sau a unei responsabilități mai mari. Vor fi necesare ore mai lungi și o concentrare mai profundă din partea ta, dar rezultatele îți vor schimba viața în cele din urmă, în bine.

Dacă doriți să cumpărați mobilier nou sau ceva pentru casa proprie, faceți-vă mutarea înainte de 16 martie. În prima jumătate a lunii, Venus îți va împodobi cea de-a doua casă de bani și posesiuni, aducând o energie de reînnoire.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite