Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022. Weekendul acesta îi va da puțin peste cap pe Vărsători

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022/ Unsplash
Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022/ Unsplash

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022. Weekendul acesta îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru acest weekend!

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Berbec

Weekendul acesta, Berbecii sunt tacticoși și foarte atenți la toți pașii pe care îi fac. Nimeni nu îi poate prinde pe picior greșit și apare ceva ce îi va face pe acești nativi să zâmbească fără oprire.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Taur

Taurii nu reușesc zilele acestea să ducă la bun sfârșit programul stabilit. Se pare că vizita unei rude îi va încurca puțin, însă nu au de ales atunci când vine vorba de familie și de vizitele neașteptate pe care le fac membrii acesteia.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Gemeni

Nu este cel mai bun weekend al Gemenilor, dar nici cel mai prost. Nativii din zodia Gemeni au impresia că nu se întâmplă nimic interesant, dar nici nu vor să ia măsuri în această privință. Sunt comozi și doar lasă timpul să treacă.

Citește și: Horoscop luna octombrie 2022. Predicțiile pentru toate zodiile luna aceasta

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Rac

Cineva din trecutul Racilor reapare în viața lor, lucru care îi va da puțin peste cap. Chiar dacă pentru început vor fi ușor deranjați și incomodați de acest fapt, își vor da seama ulterior că este unul dintre cele mai bune lucruri care li se puteau întâmpla.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Leu

Leii trebuie să aibă grijă la discuțiile la care vor lua parte în cursul acestui final de săptămână. Este posibil ca acestea să se transforme într-o adevărată dezbatere, una în care vor fi implicați și membrii familiei.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Fecioară

Diplomația le va ajuta pe Fecioare să scape de niște mici obstacole care le vor ieși în cale în cursul acestui final de săptămână. Se pare că multe dintre acestea sunt din cauza unui amic, dar Fecioarele încearcă să nu ia totul foarte personal.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Balanță

Balanțele devin foarte interesate de unele lucruri, care pentru unii par destul de ciudate și ieșite din comun. Cu toate acestea, nativii zodiei Balanță nu se lasă influențați de părerea acestora și fac tot ceea ce le trece prin cap.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Scorpion

Scorpionii încearcă ceva nou și îndrăzneț și își vor da seama că acest lucru îi va ajuta să se elibereze de stres și de toate grijile care nu le dau pace. Nativii au găsit modalitatea prin care pot să-și aducă din nou zâmbetul pe buze.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Săgetător

Este posibil ca unul dintre prietenii Săgetătorilor să se confrunte cu o problemă destul de serioasă în cursul acestui weekend. Pentru a-i întoarce favoarea, nativii din zodia Săgetător trebuie să le ofere ajutorul.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Capricorn

Capricornii și-au programat de ceva timp acest final de săptămână și se vor asigura că totul va decurge conform planurilor. Indiferent de cine sau ce va interveni, aceștia vor încerca să se țină cu sfințenie de cele programate.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Vărsător

Weekendul acesta îi va da puțin peste cap pe Vărsători. Aceștia vor avea momente în care vor fi imuni la orice factor negativ care provine din exterior, însă în unele clipe vor avea impresia că nu mai pot face față la nimic. Aceștia trebuie să încerce să se adune și să nu se lase afectați sau supărați.

Horoscop weekend 8-9 octombrie 2022 Pești

Unele lucruri nu sunt foarte clare pentru Pești weekendul acesta, așa că se vor concentra asupra lor și vor încerca să găsească o explicație pentru cele care se întâmplă. Este posibil să ia parte la o discuție destul de serioasă în acest sens.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite