Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022. Gemenii nu reușesc să se țină de programul stabilit

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022/ Pixabay
Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022/ Pixabay

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022. Weekendul acesta îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru acest weekend!

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Berbec

Analizezi, calculezi și acționezi. Nu vrei să faci nicio mișcare fără a avea pregătită o strategie bună în spate. Chiar dacă e weekend, nu pari a fi deconectat de muncă și vrei să avansezi, chiar dacă o faci cu pași mărunți.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Taur

Elimini niște factori negativi din viața ta. Analizezi îndeaproape niște lucruri în cursul zilei de sâmbătă, iar pe final de weekend tragi concluziile cuvenite. Uneori, curele de detoxifiere nu se fac numai în ceea ce privește regimul alimentar, fiind mereu binevenite.

Citește și: Horoscop luna octombrie 2022. Predicțiile pentru toate zodiile luna aceasta

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Gemeni

Nu reușești să respecți programul stabilit, lucru care te irită puțin. Poate dacă apelezi la o mână de ajutor, reușești să readuci lucrurile pe calea cea bună.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Rac

Istoria pare să se repete pentru tine în cursul acestui weekend. O veche cunoștință reapare în calea ta, iar de data aceasta pare a fi hotărât în a-ți deschide ochii într-o anumită privință. Ai mare grijă la cum reacționezi!

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Leu

Weekendul tău nu este unul de invidiat, nici pe departe. Ești agitat și vrei să rezolvi mai multe lucruri în același timp. Cu siguranță proverbul „graba strică treaba” nu a ajuns să fie cunoscut fără un motiv întemeiat.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Fecioară

Interesul tău sporit față de anumite domenii care îți sunt necunoscute te influențează să te cufunzi în studiu, chiar dacă este weekend. Dacă vrei să crești și să evoluezi, ești dispus să îți sacrifici chiar și timpul liber.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Balanță

Nu lăsa nervii și tensiunea să vorbească în locul tău. Uneori, un lucru rău este greu de corectat, mai ales dacă dai de înțeles că ar fi vorba de un lucru care te-a măcinat de multă vreme în interior.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Scorpion

Îți iei inima în dinți și te implici într-o experiență care este nouă pentru tine, dar pe care voiai de mult timp să o trăiești. Vrei să profiți din plin de timpul tău liber, așa că nu stai pe gânduri și treci la acțiune!

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Săgetător

Se anunță momente care vin însoțite de unele stări de disconfort. Se pare că starea ta de sănătate nu este una foarte bună, lucru care te ține la pat și care necesită o mică vizită la medic. Ar fi bine să iei măsuri, altfel vei începe noua săptămână cu stângul.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Capricorn

Ești oarecum nedumerit și nu știi ce răspuns să dai cuiva în ceea ce privește invitația pe care ți-o face. Nu ai vrea să refuzi, însă nici nu ai dispoziția necesară pentru a lua parte la ceva ce presupune aglomerație și multe persoane străine.

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Vărsător

Încerci să găsești răspunsuri la întrebările care îți dau târcoale prin minte de ceva perioadă bună. Atitudinea unor colegi față de tine este pusă sub semnul întrebării și vrei să vezi ce anume se ascunde în spatele acesteia. Deși ar trebui să te relaxezi, nu vei reuși să faci acest lucru.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022 Pești

Ai programat de multă vreme toate activitățile acestui weekend și se pare că nu ai muncit degeaba. Totul va merge ca pe roate și vei petrece unele dintre cele mai frumoase momente din ultima perioadă.

Te-ar putea interesa și