Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022. Trei zodii își vor schimba percepția despre cei din jur zilele acestea

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022/ Freepik
Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022/ Freepik

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022. Weekendul acesta îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru acest weekend!

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Berbec

Cei dragi par a fi ușor indiferenți față de problemele cu care te confrunți zilele acestea. Înainte să acuzi și să te superi, ar fi bine să vezi dacă nu au și ei problemele lor de rezolvat.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Taur

Lasă instinctele de-o parte weekendul acesta și încearcă să gândești mai analitic și sistematic. Uneori, lucrurile nu trebuie lăsate în voia sorții și este nevoie de puțină insistență.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Gemeni

Tenacitatea și intuiția, care sunt armele tale în acest început de octombrie, te vor ajuta să ieși din orice dilemă în care vei intra, fie voluntar, fie involuntar. Te strecori printre toate obstacolele și reușești să rezolvi toate sarcinile pe care le aveai programate pentru zilele acestea.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Rac

Chiar dacă nu ignori niciodată un semnal de alarmă, weekendul acesta nu ești în forma necesară pentru a te oferi voluntar sau ca ajutor. Vrei să stai de unul singur, fără să intervină cineva pentru a strica acest plan.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Leu

Zilele acestea te lovești de unele experiențe care, până acum, îți erau puse sub semnul anonimatului. Se pare că, dacă interacționezi cu mai multe persoane, ai ocazia să înveți lucruri noi, unele de a căror existență nu știai până în prezent.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Fecioară

Cei din jur îți arată weekendul acesta concret și fără urmă de îndoială cât de mult de prețuiesc și te respectă. Chiar dacă te îndoiești de sentimentele pe care le au aceștia față de tine, zilele acestea vei șterge orice urmă a acestei îndoieli.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Balanță

Ideile tale se bat cap în cap cu cele ale apropiaților tăi, motiv pentru care va trebui să duci azi multă muncă de lămurire. Chiar dacă ideile tale sunt unele dintre cele mai bune weekendul acesta, ar fi bine să fii deschis și la cele care provin din exterior.

Citește și: Horoscop luna octombrie 2022. Predicțiile pentru toate zodiile luna aceasta

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Scorpion

Încearcă să nu te lași zilele acestea convins așa ușor, indiferent despre ce anume vine vorba. Unii vor doar să profite de pe urma ta, așa că ar fi bine ca azi, mai mult ca oricând, să demonstrezi lumii că ești cu adevărat „regele junglei”.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Săgetător

Primești niște vești care nu sunt unele tocmai bune, dar, cu toate acestea, încerci să privești partea bună a lucrurilor. Speranța moare ultima, iar în cazul tău, este o „lege” de care te ții cu toate puterile în momentul de față.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Capricorn

Pui accent foarte mare pe sarcinile pe care le ai de rezolvat în weekendul acesta. Dacă vei reuși să le finalizezi înainte de vreme, vei avea parte de o surpriză de proporții mari și un motiv de sărbătorit.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Vărsător

Nu mai lăsa vorbele rele ale celor din jur să te descurajeze sau să îți taie elanul atunci când vrei să te apuci de un proiect sau de orice altă sarcină. Trebuie să asculți numai vocea ta interioară, mai ales dacă ai nevoie de niște sfaturi sincere.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022 Pești

Mereu reușești să ții pasul cu modificările și inovațiile care apar în mediul tău de lucru. Ești admirat pentru acest lucru și există șansele să ți se propună un post prin intermediul căruia vei avea ocazia să îți pui în evidență toate calitățile.

Te-ar putea interesa și