Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop Chinezesc anul 2023. Află ce va aduce Anul Iepurelui pentru fiecare zodie

Horoscop Chinezesc anul 2023/ Freepik
Horoscop Chinezesc anul 2023/ Freepik

Horoscop Chinezesc anul 2023. Anul Iepurelui va aduce un echilibru în ritmul nativilor și vorbește despre nevoia de vindecare, maturizare și stabilitate. Anul Nou Chinezesc se sărbătorește pe 22 ianuarie 2023, iar Anul Solar al Iepurelui începe pe 4 februarie 2023 la ora 10:44 și se va termina pe 3 februarie 2024.

În 2023 ne vom folosi foarte mult capacitatea de creație, de inovație și comunicarea pentru a putea depăși anumite momente ce ne pot bloca sau le putem percepe ca fiind momente de criză. Așa cum spuneam, vom folosi resursele noastre umane, raportate la valorile interioare și mai puțin ne vom folosi de noroc, bani sau alte resurse materiale “exterioare” sau de statutul de putere pe care îl avem în societate.

Nivelul energetic va fi mai scăzut, ritmul alert al ultimilor ani vs decelera și ne vom concentra mai mult pe valorile interioare și pe autovindecare, pe echilibru și pe sensul pe care îl vom da în anumite direcții din viața noastră. Vom face alegeri puține, dar importante, căci energia acestui an ne îndeamnă să evoluăm acolo unde avem cea mai mare șansă și să fim prudenți când vine vorba de riscuri.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Șobolan

Anul 2023 se va dovedi destul de provocator mai ales în planul carierei pentru nativii Șobolan. Aceștia se vor remarca prin ideile lor strălucite și prin creativitate, având capacitatea să depășească prin soluții inovatoare diversele obstacole pe care le vor întâlni în calea lor. Tocmai pentru că se vor dovedi foarte inteligenți în ceea ce privește a face slalom printre greutăți în muncă, este posibil ca și cei din jurul lor să le ceară sfatul sau chiar să-și găsească parteneri de afaceri sau colegi de muncă de încredere, alături de care să facă o echipă cu care să aibă succes.

Citește și: Horoscop anual 2023. Predicțiile complete pentru fiecare zodie în parte. Ce îi așteaptă pe nativi anul viitor

În ceea ce privește comunicarea, nativii Șobolan vor avea cuvintele potrivite la locul potrivit, astfel încât vor avea foarte multe lucruri bune de câștigat prin diplomație, prin umor sau pur și simplu pentru că știu să destindă atmosfera. Își pot face prieteni noi, care se vor dovedi a fi de mare ajutor atunci când nativii Șobolan vor avea nevoie. În acest an nativii își pot întâlni sufletul pereche sau se pot bucura de armonie și momente frumoase, romantice, de neuitat alături de persoana iubită, dacă se află deja într-o relație.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Bivol

Anul 2023 va fi unul destul de important pentru nativii Bivol, pentru că aceștia își vor dori să atingă anumite obiective în această perioadă de timp și chiar își vor da silința să reușească. Vor întâmpina destul de multe obstacole, însă vor fi atenți, calculați și pregătiți să le înfrunte. Inteligența lor nativă îi va ajuta pe acești nativi să facă acele alegeri bune pentru ei și totodată îi ajută să-și scadă riscurile atunci când se aventurează într-o nouă activitate.

Vor simți că vor avea destul de mult de muncă sau că prea multe responsabilități sunt acum pe umerii lor. Poate fi vorba despre responsabilități de familii sau alte responsabilități: civice, etice, sociale. Însă prin natura lor sunt persoane deosebit de puternice și poate că, în anumite circumstanțe, doar ei ar fi aceia care le-ar putea duce.

Dacă vor reuși să își stabilească propriul ritm și vor fi suficient de bine organizați, fără să ignore riscurile și responsabilitățile pe care le au, nativii Bivol ar putea să treacă ușor anul 2023, când sunt puternici și inteligenți și au o extraordinară capacitate de a rezista la stres. Nativii singuri pot avea șansa să înceapă o relație în acest an, din care vor avea foarte multe de învățat și care are șansa să le umple unele goluri sufletești.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Tigru

În 2023 nativii Tigru se vor bucura de armonie și echilibru în ceea ce privește planul personal, romantic și al relațiilor în general. Acești nativi au muncit deja în ultimii ani pentru a-și aduce stabilitate și siguranță în ceea ce privește cuplul, familia și relațiile pe care le aveau cu prietenii ori cu colegii.

Dacă sunt singuri, nativii Tigru își pot întâlni iubirea în această perioadă de timp și au șansa să construiască o relație valoroasă pentru sufletul lor și pentru viața lor în general. Putem spune că ar putea să întâlnească sufletul lor pereche. În ceea ce privește cariera, chiar dacă nu se ivesc schimbări majore și ceea ce până acum mergea, va merge în continuare, totuși nativii Tigru simt un impuls de a face un salt înainte.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Iepure

Anul 2023 va aduce mult noroc nativilor Iepure, ba chiar putem spune că soarta îi împinge pe acești nativi să meargă înainte, îi împinge să facă un pas în față chiar și atunci când ei se vor simți nepregătiți. Aceștia se vor trezi în noi și noi situații care, pe cât sunt de benefice și de bun augur pentru acești nativi, pe atât sunt de răvășitoare în ceea ce privește planul emoțional și faptul că nativii Iepure se vor simți tot timpul ca într-o transformare, nevoiți să se adapteze în permanență la nou.

Citește și: Anul Iepurelui Negru 2023. Care sunt zodiile ce au șanse să devină mai bogate

Nativii Iepure vor fi destul de sensibili în acest sens, însă se vor bucura de toate reușitele pe care le vor avea, astfel că întregul an se vor simți cumva cu sufletul la gură și cu bucuria în inima. Pe de o parte trebuie în continuu să se adapteze și se pot confrunte cu diverse temeri, pe de altă parte se bucură cu adevărat de ceea ce viața le oferă și de ceea ce ei reușesc să obțină în această perioadă.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Dragon

Nativii Dragon vor avea performanțe deosebite pe plan profesional și care se pot materializa ușor. Fie nativii Dragon își vor schimba locul de muncă și vor avea oportunitatea să evolueze într-un post mult mai bun, fie au norocul să găsească acea poziție în care pot lucra cu plăcere și se pot simți determinați să se dezvolte și să evolueze spre un viitor mai bun. Unii pot încheia o etapă de studiu și vor avea acum diplomele necesare pentru ascensiunea în jobul dorit sau poate că vor lua acest job prin concurs.

Aceștia vor avea noroc în acest plan al carierei și indiferent de modul în care vor evolua, această susținere astrală le va aduce și un câștig financiar mai mare de a lungul anului. Poate chiar își vor deschide o afacere care se va dovedi profitabilă. Dincolo de planul carierei, nativii Dragon vor avea mai multă nevoie de relaxare și de conectare cu persoanele dragi, tocmai de aceea este recomandat să încerce să se organizeze cât mai bine, astfel încât să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Să nu amâne să își ia concediile, oricât de mult ar avea de lucru, potrivit garbo.ro.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Șarpe

Nativii Șarpe se numără printre cei mai norocoși din întreg zodiacul chinezesc al anului 2023, căci această perioadă este încununată cu noroc pentru aceștia. Aceștia vor reuși să obțină succesul dorit în ceea ce privește cariera și finanțele, vor reuși să facă achizițiile la care visau sau chiar să dea drumul afacerii pe care o puneau la punct de ceva timp. Succesul în carieră nu va veni singur și nu va fi legat doar de bani și de resurse.

Nativii Șarpe vor comunica excelent cu cei din jur, așadar vor avea noroc și de parteneriate și colaboratori care îi vor ajuta să aibă o ascensiune fulger pe drumul pe care s-au hotărât să meargă. Noroc vor avea și în dragoste, astfel ca nativii Șarpe celibatari își pot întâlni sufletul pereche în 2023. Cei implicați deja într-o relație se pot bucura de trecerea la o nouă etapă ce aprofundează legătura de iubire dintre parteneri. Unii hotărăsc să se căsătorească sau reușesc să traverseze cu bine o perioadă de criză care îi unește mai mult, sau pur și simplu vor lua decizii importante pentru viața în doi.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Cal

Pentru nativii Cal anul 2023 aduce o energie inconstantă, astfel că unele luni par a fi mai bune, mai liniștite ori mai norocoase, poate mai profitabile ori mai pline de iubire, pe când alte luni pot fi caracterizate de blocaje din care nativii Cal simt că ies cu mare dificultate. Pot avea succes pe mai multe planuri din viața lui, cu condiția să își seteze propriul ritm și să își stabilească prioritățile în viață, astfel încât să poată să își realizeze un plan.

Nativii Cal ar trebui să fie perseverenți și maturi în ceea ce privește asumarea responsabilităților și să încerce să se ferească de a lăsa pe ultima sută de metri rezolvarea unor situații stringente din viața lor. Tocmai pentru că astrele le pot oferi surprize mai puțin plăcute la tot pasul. Mai ales dacă vor fi organizați, nativii Cal se pot bucura și chiar pot profita de anumite oportunități pe care astrele le vor scoate în calea lor, mergând pe același principiu al imprevizibilității, adică vor primi oportunitatea fix când nu se așteaptă, dar ei trebuie să fie gata să nu o piardă.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Capră

Nativii Capră se numără și ei printre cei mai norocoși ai Zodiacului chinezesc în anul 2023. Tocmai pentru că este un an care nu are un ritm deosebit, dar este caracterizat de imprevizibil, iar nativii Capră sunt atât de familiarizați cu imprevizibilitatea, încât vor putea face față cu brio oricărei situații.

Vor evolua în carieră, vor avea succes pe plan profesional și chiar vor reuși, mai ales din a 2-a jumătate a anului, să-și sporească finanțele, găsind noi modalități de a face bani. Și cu tot acest succes, totuși nativii Capră nu se vor speti muncind. Sunt pur și simplu magicieni care știu să transforme ce primesc în ceva mult mai bun.

Citește și: Cum să eviți întâlnirile eșuate în funcție de zodia ta

Nativii Capră vor ști să rezolve conflictele de cuplu și de familie, vor reuși să aducă armonia în relațiile pe care le au și chiar să își mărească cercul de prieteni. Nativii singuri or avea tendința de a se arunca înainte când vine vorba de o relație, tocmai de aceea este posibil să parcurgă mai multe aventuri, pe care însă le vor percepe ca pline de lecții frumoase, de momente de ne uitat și de emoții cum n-au mai trăit.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Maimuță

Pentru nativii Maimuță, anul 2023 este unul al explorării, ceea ce îi va determina să se simtă în elementul lor. Acest semn zodiacal pe cât de curios, pe atât de imprevizibil, va ști să fructifice oportunitățile pe care anul 2023 i le scot în cale, ba mai mult nativii Maimuță vor căuta ei înșiși aceste noi posibilități care să îi ducă în direcțiile dorite. Putem spune că nativii Maimuță își vor face singuri norocul în 2023 și intuiția lor extraordinară îi va ajuta să facă cele mai bune alegeri.

Se vor bucura așadar de succes și nu vor simți că au muncit prea mult pentru el, pur și simplu le-a fost natural să-l obțină. În dragoste nativii Maimuță pot face anumite schimbări importante. Fie vor încheia o relație în care simt că nu se mai regăsesc, fie vor reuși să revitalizeze relația pe care o aveau deja.

Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație de lungă durată, însă vor gusta din plin din plăcerile vieții. Așadar pot avea mai multe aventuri pe care să le trăiască intens, căci nativii Maimuță apreciază clipa, iubesc să trăiască momentul și vor deborda de vitalitate.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Cocoș

Nativii Cocoș vor fi destul de hotărâți în 2023 în ceea ce privește direcțiile pe care vor să meargă și scopurile pe care și le-au propus. Când totul este clar în mintea lor, e mai ușor să utilizeze resursele.

Cu siguranță că în majoritatea situațiilor vor reuși, doar că se vor simți răvășiți sau obosiți. Tocmai de aceea nativii Cocoș ar trebui să învețe să-și rezerve timp pentru a se relaxa, pentru a se distra și a se detașa de grijile cotidiene. Au nevoie să învețe să facă față stresului acut, să-și înfrunte temerile și să aibă încredere în ei și în ceea ce Universul le oferă. Per total, anul 2023 este unul de bun augur pentru nativii Cocoș, aducându-le acestora și foarte multe lecții de viață care le vor prinde bine în viitor.

În dragoste nativii Cocoș se vor vedea puși în fața unor situații neprevăzute, însă cu diplomație și umor vor reuși să le străbată fără suferință și fără regrete.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Câine

Un pas bun pentru acești nativi ar fi acela de a-și prioritiza hotărârile, ținând cont în principal de resursele pe care le au deja și nu visând la cele pe care le-ar putea obține. Doar așa vor reuși să se angajeze în special în acele acțiuni pe care chiar le pot finaliza și în urma cărora se pot bucura de succes. În caz contrar ar putea să își risipească resursele și energia, fără să obțină un rezultat notabil.

În funcție de alegerile pe care le vor lua în planul carierei vor reuși să mențină și armonia în familie și în cuplu. Tocmai pentru că în 2023 anumite rezultate ale nativilor Câine sunt importante pentru întreaga familie și dacă le vor rata, evident că va exista un ecou.

În dragoste, nativii Câine vor avea nevoie de susținere și înțelegere, însă nu o vor primi neapărat. Așadar este bine ca aceștia să își găsească independența interioară și să reușească să se detașeze de fericirea pe care cred că o pot obține de la ceilalți. Fericirea lor depinde doar de ei și cu cât înțeleg mai devreme acest lucru, dar și pe acela de a-și folosi resursele actuale și de a-și prioritiza alegerile, cu atât le va fi mai ușor să străbată provocările anului 2023.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Porc

Spiritul competitiv al nativilor Porc se va activa fantastic în 2023 și vor avea succes enorm în fața altora. Dacă se află într-o afacere vor reuși să depășească competitorii. Dacă au de obținut un loc de muncă prin concurs, sunt șanse foarte mari să câștige.

Nativii Porc vor munci mult, dar vor munci strategic, astfel că își vor dubla șansele da obține ceea ce și-au propus. Prin inteligența lor caracteristică și prin capacitatea de a se adapta în permanență la noile situații, nativii Porc vor reuși să evolueze foarte mult în 2023 pe toate planurile vieții, dar mai ales în cel al carierei și al finanțelor.

Și în dragoste le merge bine nativilor Porc, doar că ei înșiși au anumite îndoieli în ceea ce privește sentimentele pe care le au. Poate constată că relația în care se află nu este ceea ce își doresc cu adevărat. Alți nativi se pot îndrăgosti nebunește și trebuie să reușească să facă diferența între atracție și sentimente reale de iubire.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite