Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop azi 20 septembrie 2022. Nativii din zodia Rac sunt puși în dificultate

Horoscop azi 20 septembrie 2022/ Freepik
Horoscop azi 20 septembrie 2022/ Freepik

Horoscop 20 septembrie 2022. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Berbec

Poate nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, dar ai alături de tine oameni valoroși care te încurajează să mergi mai departe, ai încredere în ei și ia în calcul sfaturile oferite. S-ar putea să fi pierdut ceva și acum regreți, nu te închide în tine. Lupta pentru acel lucru sau continuă-ți drumul, zâmbește și mergi înainte.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Taur

Îți dorești să duci la bun sfârșit sarcinile care ți se par obositoare. Vei reuși, cu siguranță, dacă iei lucrurile pas cu pas, iar concentrarea ta se îndreaptă spre o singură problemă și renunți la obiceiul de a face mai multe lucruri simultan. Chiar dacă ai multe responsabilități în acest moment, așteaptă-te la o răsplată pe măsură!

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Astrologul Andreea Dincă explică în detaliu ce se întâmplă cu nativii perioada aceasta

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Gemeni

Gemenii s-ar putea să se confrunte cu foarte multe certuri și nervi întinși la maximum. Astrele vă recomandă să abandonați câmpul de luptă atunci când nervi încep să erupă ca un vulcan. Aveți impresia ca cei din jur nu vă înțeleg, explicați clar ce așteptări aveți când atmosfera e calmă.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Rac

Nativii din zodia Rac sunt puși în dificultatea unei situații în care își doresc ceva foarte mult și totodată le e frică. Sentimente total opuse se bat cap în cap în interiorul lor. O parte vrea din tot sufletul acel ceva, iar cealaltă trage înapoi cu toată forța.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Leu

Leii se confrunta cu niște amintiri neplăcute, o greșeală sau un moment în care au procedat diferit. Astrele vă recomandă să dați uitării toate acele momente. Dacă sunteți singur, foarte curând își va face apariția persoana pe care o așteptați. Fiți cu ochii în patru, acel cineva ar putea avea cheia spre sufletul vostru.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarele se bucură, în sfârșit, de faptul că lucrurile încep să revină la normal. Cu toate ca v-ați stresat foarte mult în ultima vreme și nicio încercare a voastră de a interveni nu a dat roadele așteptate, acum lucrurile încep să își revină de la sine și puteți răsufla ușurat.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Balanță

Poate lucrurile nu prea merg în direcția dorită de tine în acest moment și stai ca pe ghimpi. Balanțele s-ar putea să aibă surpriza neplăcută de a fi nevoite să își anuleze niște planuri puse perfect la punct. În dragoste sunteți nevoit să așteptați persoana iubita, timpul sau unele semne care parca nu mai vin.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Scorpion

Astrele le recomanda nativilor din zodia Scorpion să pună punct unor planuri care nu le aduc nici un beneficiu și nu avansează deloc. Oricât de mult ați fi implicat emoțional în ele, încercați să gândiți rațional, nu e în interesul vostru să vă pierdeți timpul fără rost.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au o zi ciudat de neobișnuită pentru ei. Răbdarea și calmul sunt la ordinea zilei, conștientizați că e un drum lung până acolo unde vă doriți să ajungeți. Posedați strategiile perfecte pentru a vă atinge scopul final și sunteți conștient de asta.

Citește și: Cea mai prietenoasă zodie. Topul semnelor zodiacale care te vor ajuta mereu

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se vor confrunta cu ceva probleme de familie, care se vor atenua repede. Spre seară s-ar putea să purtați o conversație cu o persoană apropiată, despre care nu ați avut vești de mult. Evitați să dați drumul la toate vorbele care vă stau în minte când sunteți nervos, s-ar putea să regretați mai târziu cele spuse.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Vărsător

Nativii din zodia Vărsător s-ar putea să se confrunte cu laturile mai puțin plăcute ale iubirii, cum ar fi posesivitatea și gelozia. Astrele vă recomandă să fiți prudent și să nu porniți o ceartă, dacă partenerul vostru are dubii în ceea ce vă privește, ați putea să îi explicați în momentele de calm că bănuielile lui sunt nefondate.

Horoscop azi 20 septembrie 2022 Pești

Peștii profită de ziua de azi pentru a face planuri și strategii pentru a-și mări bugetul. Dispuneți de foarte multă creativitate și entuziasm și aveți foarte multe șanse să reușiți ceea ce v-ați propus.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite