Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cele mai bune activități pe care să le încerci, în funcție de zodie, pe timpul toamnei

Cele mai bune activități pe care să le încerci, în funcție de zodie/ Pexels
Cele mai bune activități pe care să le încerci, în funcție de zodie/ Pexels

Este oficial: Toamna a sosit! Acum că frunzele au început să cadă, iar aerul a devenit din ce în ce mai rece, este vremea perfectă pentru a ieși și pentru a te bucura de ceea ce îți poate oferi toamna. Aici se regăsesc cele mai potrivite activități de toamnă, în funcție de zodia fiecăruia.

Berbecii – mergeți într-o drumeție

Pentru berbeci, cea mai bună activitate de toamnă, este cea de a merge într-o drumeție. Cu toate frumusețile naturii, culorile deosebite ale frunzelor, este momentul de a explora natura. Berbecii sunt cunoscuți, de asemenea, pentru spiritul lor competitiv, așa că, o drumeție este cel mai bun exercițiu pe parcursul toamnei.

Taurii – supă de dovleac și sortimente de cafea picante

Taurii sunt creați pentru a se bucura de delicatesele vieții, iar ce ar putea fi mai bun decât o supă de dovleac și o cafea picantă în timp ce privești tabloul toamnei.

Citește și: Cât de bine dormi în funcție de zodie. Astrele îți influențează somnul după semnul zodiacal sub care te-ai născut

Gemenii – participă la o petrecere de Halloween

Gemenii sunt cunoscuți pentru natura lor extrem de sociabilă, deci printre activitățile toamnei se vor număra și participările la petreceri. Nu există un moment mai bun de a te costuma și de a te bucura de o petrecere decât cea din perioada de Halloween.

Racii – pregătirea de fursecuri, de prăjiturele

Racii sunt cunoscuți pentru latura lor familistă, așa că, cea mai bună activitate dedicată lor este pregătirea de prăjiturele. Nimic nu se compară cu răspândirea mirosului de prăjiturele în întreaga casă (și decorarea locuinței). Acoperiți-vă cu o pătură călduroasă, în timp ce savurați delicioasele prăjituri și vizionați un film de groază.

Leii – Vizionați un meci de fotbal

Leul este cunoscut pentru rolul său de INIMA PETRECERII, așa că, cea mai bună activitate în cazul său, ar fi vizionarea unui meci de fotbal. Urmărirea și aclamarea echipei favorite, cu prietenii, te va duce, cu adevărat, în spiritul sărbătorilor de toamnă.

Fecioarele – Realizați turul unei podgorii

Fecioarele sunt zodiile perfecționiste. Turul unei podgorii este activitatea perfectă a acestora. Degustarea diferitelor tipuri de vin, și găsirea unui nou sortiment preferat, te poate duce înapoi în timp, toamna aceasta.

Balanțele – Culegeți mere

Balanțele sunt cunoscute ca fiind niște persoane foarte indecise. În cazul lor, cea mai bună activitate de toamnă, este culegerea de mere. Nimic nu este mai frumos decât petrecerea timpului afară, cu prietenii, în timp ce culegeți merele pentru o plăcintă sau un cidru.

Scorpionii – Vizitați o casă bântuită

Scorpionul este o persoană cu o trăire extrem de intensă. Pentru aceștia, o călătorie la o casă bântuită este cea mai bună modalitate de a acumula o doză de adrenalină. Asigurați-vă că, sunteți plini de dibăcie și inteligență, deoarece nu știți niciodată peste ce puteți da.

Săgetătorii – Explorați o tarla cu dovleci

Săgetătorii sunt niște firi extrem de aventuroase. Cea mai interesantă activitate în cazul lor este explorarea unui teren cu dovleci și găsirea celui mai bogat dovleac pentru a-l lua acasă.

Capricornii – Faceți cumpărăturile de la o piață de fermieri

Capricornii sunt niște persoane practice, deci o excursie la o piață a fermierilor, este cea mai bine gândită activitate pentru ei. Faceți-vă rezerve de fructe proaspete și de legume, și găsiți niște rețete unice de sezon.

Vărsătorii – Plimbați-vă într-un labirint de porumb

Vărsătorul este o fire a independenței întruchipate, așa că, această plimbare într-un labirint este cea mai bună ocazie a toamnei. Nimic nu se compară cu pierderea într-un lan de porumb, iar apoi, găsirea EXIT-ului din acest labirint (poate chiar cu ajutorul prietenilor).

Citește și: Cel mai mare păcat în funcție de zodie. Egoismul, minciuna și mândria fac parte din viața acestor semne zodiacale

Peștii – Jucați rolul de voluntari

Peștii exprimă foarte multă compasiune, deci o activitate ce le vine mănușă este arta voluntariatului. Există o serie de oportunități pentru a fi un bun voluntar, pe parcursul toamnei, fie că e la un local de preparate tradiționale sau în oferirea ajutorului la un local cu o tentă de Halloween.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite