Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce anume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie

Ce anume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie/ Freepik
Ce anume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie/ Freepik

Ce anume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie. Dacă vrei să te conectezi cu partea ta pământeană și să adaugi niște fructe și legume proaspete dietei tale, nu privi nicăieri mai departe decât în aria semnelor zodiacale. În această rubrică se află cele mai potrivite fructe și legume, în funcție de elementul astral al fiecăruia.

Semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Ca și semne de foc, aceștia sunt pasionați și plini de energie. Au nevoie de mâncare care să-i țină plini de viață, așa că, aceștia ar trebui să se focuseze pe fructe și legume care sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Aceste zodii vor planta roșii, căpșune, dar și ardei.

Citește și: Cea mai darnică zodie. Nativii care ofere întotdeauna tot ce au mai bun

Semnele de apă (Racul, Scorpionul, Peștii)

Semnele de apă sunt extrem de emotive și sensibile. Ei au nevoie de alimente care îi dezvoltă și îi vor face să se simtă confortabili. Aceste zodii vor merge pe ideea de verde, cum sunt spanacul și varza, iar la fel de bine, se vor regăsi și legumele rădăcinoase, de genul cartofi și morcovi.

Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Semnele de aer sunt baza comunicării și a conexiunii. Au nevoie de alimente care sunt ușoare și facil de digerat, deci pentru a-și păstra energia și mintea ascuțită. Ei vor planta citrice, de tipul portocalelor și a lămâilor, și totodată, broccoli și varză.

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Semnele de pământ (Taurii, Fecioarele, Capricornii)

Ca și semn de pământ, sunt firi întemeiate și foarte practice. Aceste zodii sunt îndreptate spre legume cu rădăcină, de tipul cartofilor, a morcovilor, dar și cele din categoria dovleacului și a dovlecelului.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite