Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Top 10 piese vestimentare în care merită să investești banii

Top 10 piese vestimentare în care merită să investești banii/ Freepik
Top 10 piese vestimentare în care merită să investești banii/ Freepik

Piesele vestimentare sau accesoriile pe care le cumpărăm, fie la întâmplare, fie din plăcere, fie din dorința de a avea ceva nou în garderobă, le considerăm investiții pe termen lung. Le numim investiții pentru că le putem folosi în mai multe situații, se pot asorta cu mai multe tipuri de haine, indiferent de sezonul sau tendințele în care ne regăsim.

Iată top 10 piese vestimentare în care merită să investești banii!

Jeanșii drepți

Aceasta poate fi una dintre cele mai bune investiții, chiar dacă trendurile și sezonul se schimbă de la an, la an și de la lună, la lună. Pentru a fi investiția corectă, jeanșii trebuie să fie drepți, să vă vină perfect și să fie de o nuanță de albastru închis. Vor face o pereche de minune cu majoritatea încălțărilor și a topurilor, fiindcă această piesă vestimentară nu se demodează niciodată.

Rochia midi

Aceste rochii sunt foarte ușor de purtat, însă este foarte important să știi să le asociezi. Cel mai bine se potrivește cu un sacou sau cu o jachetă, iar ca și încălțăminte, o poți combina cu pantofi cu toc, sandale și niște teniși pe timp de vară.

Botinele până la glezne

Sunt una dintre cele mai bune investiții pentru că se pot purta cu orice tip de fustă, rochii, jeanși și pantaloni de stofă. De reținut este faptul că trebuie să se aleagă o pereche de botine de o calitate mai bună, care să reziste mai mulți ani la rând.

Sacoul negru clasic

Se află tot pe lista noastră de interes. Este acel gen de piesă care se va potrivi de minune în orice tip de sezon și o puteți asocia și cu rochii florale, jeanși sau ținute office.

Trenciul

Această piesă vestimentară te va face să arăți șic în orice situație. Dacă materialul acestuia este unul de calitate, îl vei putea purta ani la rând, fără să ți se pară demodat sau învechit. Cele mai cool nuanțe sunt cele de bej, crem, camel sau maro.

Pantalonii cu talie înaltă

Nu te vei plânge niciodată de achiziționarea acestui item vestimentar. Nu sunt doar ideali, dar se potrivesc de minune cu un tricou alb și cu o pereche de pantofi sport asortați.

Rochia petrecută

Rolul acestei piese vestimentare este de a-ți scoate în evidență silueta și mai ales talia. Oricine poate cumpăra acest model, indiferent de forma structurii corpului.

Fusta tip creion

Această fustă a devenit una dintre piesele clasice încă din anii ’50 și se pare că obiceiul purtării acestei fuste se continuă și în ziua de astăzi.

Helanca pe gât

Combinată cu o cămașă albă, această helancă este una dintre cele mai bune achiziții și investiții pe termen lung. Se poate asocia cu fuste și diverse perechi de pantaloni, iar look-ul va fi unul de invidiat. Materialul ar trebui să fie unul dens și rezistent, helanca trebuind să fie una de calitate.

Clasicele bijuterii

Sunt o alegere mai bună decât gablonțurile, pentru că acestea nu se vor demoda niciodată. Sunt, mai pe scurt, niște investiții pe termen mai lung. Printre aceste bijuterii regăsim pandantivul sub formă de medalion sau chiar monedă, cerceii de tip buton cu diamant sau perlă, brățările rigide din aur sau argint și cerceii rotunzi.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite