Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Accesorii pe care trebuie să le porți iarna aceasta

Accesorii pe care trebuie să le porți iarna aceasta/ Freepik
Accesorii pe care trebuie să le porți iarna aceasta/ Freepik

Când apare următorul sezon, acesta vine la pachet și cu o serie de tendințe în modă. Nu contează în ce parte a lumii te regăsești, tendințele vestimentare legate de iarnă, ca și de celelalte anotimpuri, vor face ca fiecare moment sau ținută să-și regăsească locul. Iată ce accesorii pe care trebuie să le porți iarna aceasta.

Dacă vorbim de sezonul rece, vremea capricioasă ne va da bătăi de cap tuturor. Îți poți pune o serie de întrebări, dacă să porți sau nu ciorapi, dacă o pălărie îți va proteja sau nu capul, dacă șosetele să fie mai lungi sau mai scurte, indiferent de ce dileme ne apar în creieraș, fiecare ținută își va găsi momentul potrivit.

Citește și: Moda este tot mai mult influențată de religie. Cei mai cunoscuți designeri și-au arătat deschiderea față de credința oamenilor

Putem dezvolta o serie de discuții, însă ce e cu adevărat important este că, sezonul de iarnă ne testează la greu spiritul vestimentar, dar și capacitatea noastră de adaptare, adică, e nevoie să fii cu pasul în modă.

Gențile

Când vine vorba de accesorii, gențile sunt cele mai importante, și sunt și cele care se află în top. Se reinventează de la an la an, iar, și în acest an, există o serie de modele, forme și culori, care îți vor trezi interesul. Pentru a fi sigur ce anume să ai cu tine sau pe tine, și în această iarnă, am pregătit mai jos, o listă de sfaturi.

  1. Dacă te numeri printre adeptele unor ținute voluminoase, atunci alegerea cea mai potrivită este o poșetă de damă, cu dimensiuni medii.
  2. Iubești ținutele simple? Alegerea care te va salva este o geantă shopper extradimensionată, care va echilibra ținuta vestimentară clasică.
  3. Adori stilul elegant? Alege un pardesiu și niște botine sau cizme, care se pot asorta cu o geantă elegantă.
  4. Dacă ești fan înrăit sport, un rucsac de damă este ceea ce cauți.
  5. Pentru seria de ținute business sau de medii corporatiste, gențile office sunt tot ceea ce ai nevoie.
  6. Geanta casual merge de minune cu zilele mai mohorâte, în care nu ai nimic mai bun de făcut decât să te plimbi.

Eșarfele

Pe lângă seria de genți, și eșarfele au început să câștige tot mai mult teren. Fie că vorbim de dimensiuni mai mici sau mai mari, eșarfele au cucerit lumea cu seria de modele și de culori existente.

Citește și: Kate Middleton are cinci piese vestimentare fără de care „nu poate trăi”. Iată ce nu-i lipsește prințesei din garderobă de toamnă

Acestea se pot prinde în jurul gâtului sau pot fi asortate cu un palton sau chiar o geacă de iarnă. De asemenea, pot fi atașate la pantalon, în loc de curea pentru creerea unei ținute chic.

Bijuteriile

Și bijuteriile de mari dimensiuni sunt extrem de potrivite acestui anotimp. Foarte multe inele și coliere au ajuns să reprezinte un simbol al ținutelor moderne. Drept urmare, asigură-te că deții și astfel de accesorii în garderoba ta.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite