Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Accesorii care se poartă toamna aceasta. Trebuie neapărat să le ai în colecția ta

Accesorii care se poartă toamna aceasta. Trebuie neapărat să le ai în colecția ta/ Pexels
Accesorii care se poartă toamna aceasta. Trebuie neapărat să le ai în colecția ta/ Pexels

Rolul accesoriilor este acela de a da un plus de „viață” fiecărei ținute pe care o purtăm. Fiecare sezon sosește cu propriile accesorii must-have, care sunt un fel de amestec între latura estetică și cea utilitară a unei ținute.

Mănușile din piele

Una dintre accesoriile acestei toamne sunt mănușile de piele. Acest accesoriu este nelipsit din garderoba fiecărei fashioniste. Și nu vorbesc aici de mănușile de condus, cele fără degete, ci de cele stilate, din piele. Mănușile cu decupaje sunt foarte practice și ingenioase, iar, din punct de vedere al culorilor, vorbim aici de cele mov, verde închis sau un gri petrol.

Citește și: Cinci moduri prin care poți purta un sacou toamna aceasta

Căciulițele tricotate

Conform acestui sezon, ar trebui să punem accent și pe înfrumusețarea podoabei capilare. Putem merge pe o serie de modele, printre care, căciulițe, fesuri sau pălării. Cele mai apreciate dintre acestea sunt căciulițele tricotate, pe care le poți achiziționa din comerț sau îți poți crea una chiar tu, din materiale proprii.

Burlanele lejere

Unul dintre cele mai sensibile locuri este gâtul. Acesta trebuie protejat pe tot parcursul sezonului de toamnă. Designerii recomandă burlanele lejere, acesta fiind un fular circular, de diferite modele, texturi, culori, care ne poate înveseli fiecare ținută.

Ochelarii falși de vedere

Acest trend se reîntoarce, după ce sezonul trecut a fost din nou în ochii designerilor. Acești ochelari au rame mari și groase, de cele mai multe ori sunt negre, iar cele mai apreciate sunt cele cu rame imprimate. Vedetele și blogger-ițele sunt cele mai înnebunite după acest trend.

Citește și: 7 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderoba ta în toamna aceasta

Colierul statement

Colierul statement este unul dintre accesoriile foarte apreciate ale sezonului rece, mai ales, atunci când ținutele sunt alcătuite din culori predominant închise și triste. În cazul, în care, nu reușești să găsești genul acesta de colier în magazine, apelează la realizarea unuia. De tot ce ai nevoie este de puțină răbdare, îndemânare, imaginație și pricepere în ale confecționării.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite