Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Trucurile de părințeală ale prințului William și ale lui Kate Middleton, în ceea ce privește educația celor mici

Trucurile de părințeală ale prințului William și ale lui Kate Middleton
Trucurile de părințeală ale prințului William și ale lui Kate Middleton

Viața ca un părinte regal pare extrem de ocupată, mai ales, în ceea ce privește ținerea pasului cu angajamentele publice, cu plecările în străinătate și apoi, îndatoririle obișnuite ale mamei și ale tatălui, cele de acasă. Prințul William și cu Kate au, cu siguranță, programul încărcat cu cei trei copilași ai lor, George, în vârstă de 9 ani, Charlotte, de 7 ani, și Louis, care e cel mai mic, de 4 ani.

William și cu Kate sunt rareori departe de micuții lor. Cel mai lung concediu de maternitate cu Louis a fost timp de șase luni până în toamna anului 2018. Cuplul pleacă des în vacanță, ca o familie formată din cinci persoane, vizitând diverse locuri, cum a fost și în cazul vizitei insulei private Mustique.

În timpul șederii lor pline de distracție, William și Kate au reușit să-și ia o noapte liberă de la datoria de părinte și să participe la o petrecere cu tematică de aur. Splash of Gold Bash a avut loc la barul lui Basil. Colegii lor au mărturisit că păreau să se bucure de moment.

Citește și: Primul cuvânt pe care l-a rostit prințul Louis. Fiul cel mic al lui Kate Middleton și al prințului William a moștenit pasiune pentru gătit

Când William a apărut în podcastul lui Peter Crouch, din luna iulie 2020, a fost întrebat dacă trebuie să-l convingă pe George să devină un fan Aston Villa ca și el. Acesta a mărturisit: „Încerc să nu-l conving să fie un fan Villa, îl las să-și aleagă propria cale. Este vorba despre a găsi ceea ce se potrivește pentru el”.

Kate este foarte apropiată de părinții ei, Carole și Michael Middleton, iar prinții de Wales stau adesea cu ei în Bucklebury, West Berkshire. Middletonii sunt mereu la îndemână pentru a avea grijă de George, Charlotte și Louis, chiar și atunci când părinții lor au concurat unul împotriva celuilalt la regata de navigație King’s Cup.

Chiar dacă au mai multe privilegii decât familiile obișnuite, regalii au nevoie de ajutor. Când George avea în jur de șase luni, prințul William și Kate au angajat o bonă, Maria Teresa Turrion Borrallo, pentru a-i ajuta acasă. Maria a rămas și a avut grijă de și de prințesa Charlotte și de prințul Louis, adesea ducându-i pe copii la școală și mergând la plimbări în parc.

William și cu Kate au primit sprijin și din partea părinților lor, în special, din partea mamei Ducesei. Când cuplul l-a avut pentru prima dată pe George, au petrecut șase săptămâni la casa familiei regale Middleton din Berkshire, unde Carole i-a fost alături fiicei sale.

Kate a vorbit și despre importanța afecțiunii și despre cât de importante sunt îmbrățișările. Unul dintre fanii prințesei s-a dus să o îmbrățișeze, iar atunci aceasta a menționat că îmbrățișările sunt extrem de importante și că asta le spune mereu și copiilor săi.

Timpul petrecut în fața TV-ului este permis

Da, chiar și membrii familiei regale folosesc iPad-ul sau diverse alte dispozitive pentru a le distrage atenția copiilor și pentru a-i ține liniștiți în timpul unui zbor.

Cu toate acestea, și activitățile educaționale sunt pe lista celor doi. Dacă vizitați Muzeul de Istorie naturală din Londra, s-ar putea să vă dați întâlnire cu Kate și cu copiii ei. Ea l-a luat pe George în numeroase călătorii la muzeu pentru a vedea toate exponatele. În iulie 2016, în timpul unei vizite oficiale la muzeu, Kate i-a spus unui oaspete: „George iubește sculpturile tridimensionale. El vine aici destul de des”. Dar nu vă faceți griji, el este încă un copil tipic. George a fost odată mai interesat de porumbeii din afara muzeului decât de toate lucrările de artă uimitoare din interior.

Citește și: Reacția fiului cel mic al lui Kate Middleton când a aflat că Regina Elisabeta a murit. Puștiul are doar patru ani

Membrii familiei regale britanice sunt cunoscuți pentru baza superioară rigidă și atitudinea de „păstrați-vă calmul și continuați”. Cei doi au lansat campania Heads Together, cu prințul Harry, în anul 2016, pentru a încuraja oamenii să vorbească despre sănătatea lor mintală.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite