Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

S-au despărțit, dar au planuri serioase. Aceste vedete au de gând să mai facă copii împreună

Bradley Cooper și Irina Shayk
Bradley Cooper și Irina Shayk

S-au despărțit, dar au planuri serioase. Bradley Cooper și cu Irina Shayk au de gând să mai facă încă 2-3 copii, în ciuda faptului că, între cele două vedete de la Hollywood, a avut loc o ruptură.

Bradley Cooper împreună cu fotomodelul Irina Shayk, cea care a renunțat din a mai face parte din prezentările de modă, în anul 2019, au un copil împreună, însă doresc să-i mai facă acesteia încă o surioară sau un frate, conform unei declarații a unei surse pentru Page Six.

Acum câteva luni, Bradley Cooper a dus-o pe Irina într-o vacanță, făcându-i o surpriză. Nu orice vacanță, ci una exotică, pe o plajă tropicală. Cei doi s-au bucurat de o plajă liniștită, cu un peisaj idilic, alături de porcii care se află în această zonă. Modelul, în vârstă de 36 de ani, a surprins momentele romantice dintre cei doi, împărtășindu-le cu cei de pe Instagram, și notând postarea cu un emoji, reprezentat de o inimă roșie. Cuplul are o fetiță de 5 ani, pe nume Lea De Seine. Această vacanță a avut loc la 3 ani de la despărțirea lor, iar, conform zvonurilor, s-ar putea să asistăm la o remediere a relației sau poate chiar la mai mult de atât.

Citește și: Cum arată cel mai bătrân supermodel din lume. Are 91 de ani și a pozat nud într-o ședință foto impresionantă

„A fost o reală evadare de familie, iar cei doi, se gândesc la a rămâne împreună. Ba chiar, ar vrea ca fiica lor să aibă parte de un frate”, spune sursa.

Au încercat și alte relații, dar nu au fost unele de durată

Cooper a fost văzut, de curând, și cu fosta lui Anthony Weiner, Huma Abedin, însă sursa Page Six spune că, era doar ceva ocazional. De la despărțirea dintre cei doi, Irina Shayk a fost văzută cu Vito Schnabel și Kanye West, doar că, ambele relații au fost de scurtă durată.

Citește și: Cu ce se ocupă acum actorii de la Hollywood care nu mai joacă în filme

Perechea care a avut întâlniri timp de 4 ani, a ajuns să se înțeleagă bine și să se bucure de compania celuilalt. Cooper și cu modelul au fost văzuți la o emisiune, pe Broadway „Finding Neverland”, în anul 2015. În timpul despărțirii pe care au avut-o, în anul 2019, o sursă a oferit niște detalii pentru Page Six, cum că, cei doi încearcă să se înțeleagă pentru fata lor, deși lucrurile nu sunt tocmai roz. Oricum, relația lor este mult mai bună acum decât a fost înainte.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite