ADVERTISEMENT

Joey King se află în România. Actrița din „The Kissing Booth” a adoptat un câine și se confruntă deja cu probleme: „Știi cum se simte să stai treaz până la 3 dimineața”

Joey King/ Foto: Instagram
Joey King/ Foto: Instagram

Joey King, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale noii generații, a ajuns și în România. Vedeta cunoscută pentru rolul din filmele „The Kissing Booth” de pe Netflix a adoptat un câine și a făcut și primele declarații despre șederea sa din țara noastră.

Actrița se află în România pentru a filma câteva scene despre cel de-Al Doilea Război Mondial. Pe lângă postările sale de zi cu zi, Joey King și-a surprins fanii de pe contul său de TikTok cu o dezvăluire despre cum se simte în România.

Citește și: Jenna Ortega a fost vegană înainte să filmeze în România. Motivul pentru care actrița și-a schimbat dieta în timpul petrecut la noi în țară

Într-un videoclip postat atât pe TikTok, cât și pe contul său de Instagram, Joey a mărturisit că a stat trează până la 3 dimineața pentru a putea viziona reality show-ul „Love Is Blind Reunion” de pe Netflix, însă nu a avut succes.

„Știi sentimentul acela când ești în România, așă că stai treaz până la 3 dimineața pentru a urmări Love Is Blind Reunion, dar nu funcționează”, se arată în mesajul scris de actriță pe videoclipul postat pe rețelele de socializare.

@joeyking

“Keep talking i can hear you”🙃

♬ original sound – lolgetfuccd
Joey King nu a trecut neobservată de fanii din România. În timp ce se relaxa într-una dintre cele mai cunoscute cafenele din Capitală, Ototo Store, actrița a fost surprinsă de Biu Braicu, o cunoscută creatoare de conținut din România, care nu a pierdut ocazia și s-a fotografiat cu vedeta de pe Netflix. Potrivit zutv.ro, cele două au apucat să și discute puțin. Astfel, Biu Braicu a aflat că Joey King se afla în România pentru a filma câteva scene despre cel de-Al Doilea Război Mondial, pentru noul serial „We Were the Lucky Ones”, din care fac parte și Zac Efron și Nicole Kidman.
Joey King și Biu Braicu/ Credit foto: zutv.ro

Joey King a adoptat un câine în România

Chiar dacă are probleme în vizionarea serialului preferat, Joey King se bucură de șederea în România și chiar a adoptat un câine. Actrița în vârstă de 23 de ani a anunțat pe contul său de Instagram pe 11 aprilie că a primit un nou membru în familia sa.

Citește și: Ce părere are Tim Burton despre România. Regizorul a filmat serialul „Wednesday” la noi în țară: „E ceva memorabil”

Joey, care se află pentru o perioadă scurtă de timp în România, s-a îndrăgostit iremediabil de o cățelușă de la adăpostul Sanctuarul Dog Rose.

„Toată lumea, faceți cunoștință cu Fable. Ea este cel mai nou membru al familiei noastre”, a scris Joey pe Instagram. „Am salvat-o pe Fable de oamenii incredibili de la @dogroseromania. Nu am văzut niciodată un adăpost să-și trateze animalele cu atâta dragoste și empatie. Nici nu trebuie să fii în România pentru a adopta de la ei, fac adopții în străinătate tot timpul și sunt obișnuiți cu acest lucru. Vă rugăm să luați în considerare donarea sau adoptarea dacă puteți. Ne simțim atât de norocoși să îi oferim lui Fable un nou început. Ea și mulți alții merită asta.”

Te-ar putea interesa și