Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum arată copiii vedetelor de la Hollywood. Asemănarea dintre ei și părinții lor celebri este uluitoare

Cum arată copiii vedetelor de la Hollywood
Cum arată copiii vedetelor de la Hollywood

Cu siguranță ai reușit și tu să observi că există o asemănare izbitoare între vedetele de la Hollywood și copiii acestora. Cum vedetele noastre sunt mai mereu pe covorul roșu, până și cei mici ajung să fie în centrul atenției. Presiunea fiind foarte mare, mulți dintre fanii vedetelor se așteaptă ca aceștia să urmeze cariera părinților lor, însă, în unele cazuri, nu se întâmplă așa. În acest fel, am pregătit o listă cu cinci vedete și cu copiii lor, dar și cu ceea ce fac aceștia acum.

David Beckham și Brooklyn Beckham

David, împreună cu soția sa, Victoria, au împreună patru copii. Aceștia sunt Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Nu putem spune că Brooklyn nu seamănă cu tatăl său, căci asemănarea dintre cei doi este izbitoare. Fapt pentru care, Brooklyn a ajuns să-i calce pe urmele tatălui său, la vârsta de 15 ani, făcându-și debutul în lumea modei și pozând pentru publicația Man About Town.

David Beckham și Brooklyn Beckham
David Beckham și Brooklyn Beckham

Yolanda, Gigi și Bella Hadid

Fără nicio îndoială, Gigi și cu Bella au ajuns să moștenească frumusețea din partea lor maternă. Yolanda, în vârstă de 55 de ani, cunoaște secretele menținerii unui corp sănătos și ne face să ne îndoim de vârsta pe care o are, inducându-ne în eroare. Iar cum talentul se moștenește, de cele mai multe ori, Yolanda a făcut parte și ea din industria modei, ceea ce nu ne mai miră, ca și în cazul fetelor sale, care sunt niște modele de succes.

Citește și: Paris Hilton, despre nașterea copilului său. Nici măcar familia vedetei nu a știut: „Au aflat de pe Instagram”

Yolanda, Gigi și Bella Hadid
Yolanda, Gigi și Bella Hadid

Katie Holmes și Suri Cruise

Cum arată copiii vedetelor de la Hollywood. Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes, în vârstă de doar 13 ani, este copilul pe care Katie îl are cu Tom Cruise. Aceasta este extrem de mândră de fiica sa și împărtășește acest aspect și cu urmăritorii săi de pe Instagram. Ceea ce este destul de important de menționat, constă în implicarea în acțiunile caritabile, pe care Katie le are alături de fiica sa. În anul 2018, Suri a participat la parada minorităților sexuale, din orașul New York, iar anul următor, în luna martie, cele două au făcut o vizită la o tabără de refugiați din Grecia.

Katie Holmes și Suri Cruise
Katie Holmes și Suri Cruise

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Ava Phillippe este fiica actriței blondine Reese Witherspoon. Ava, în vârstă de 20 de ani, este un model celebru, iar în urmă cu doi ani, a avut o ședință foto pentru brandul renumit Rodarte. Cele două pot fi confundate foarte ușor, iar, de curând, Reese a declarat că, fiica sa a fost deseori felicitată pentru rolurile pe care le are mama sa, în cadrul filmelor sau al serialelor.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe
Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Kaia Gerber și Cindy Crawford

Cum arată copiii vedetelor de la Hollywood. Kaia Gerber este fiica supermodelului Cindy Crawford. Kaia a ajuns să-i calce pe urmele mamei sale, încă, de la o vârstă foarte fragedă, de doar 10 ani. La doar 13 ani, aceasta semnează un contract cu IMG Models, una dintre cele mai cunoscute agenții de modele. potrivit eonline.com. Mai apoi, apare în editoriale ale unor cunoscute reviste, printre care Vogue, Teen Vogue, Interview, dar și Love. Totodată, a defilat și pentru case de modă, cum sunt Chanel, Valentino, Burberry, Prada, Versace sau Moschino.

Citește și: S-au despărțit, dar au planuri serioase. Aceste vedete au de gând să mai facă copii împreună

Kaia Gerber și Cindy Crawford
Kaia Gerber și Cindy Crawford

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite