Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Peștii de februarie și Peștii de martie

Diferența dintre Peștii de februarie și Peștii de martie/ Pixabay
Diferența dintre Peștii de februarie și Peștii de martie/ Pixabay

Peștii născuți în februarie și Peștii din martie sunt atât de diferiți că pot înota în oceane cosmice total diferite. Deși au câteva caracteristici comune, aceștia nu seamănă absolut deloc.

Caracteristici ale Peștilor de februarie

Peștii din februarie sunt guvernați exclusiv de Neptun, planeta viselor și a iluziilor. Aceștia tind să aibă toate caracteristicile zodiei, fiind firi empatice, sensibile și eterice. Peștii născuți în luna februarie sunt creativi, care excelează în a-și canaliza sentimentele profunde în opere de artă semnificative.

Citește și: Diferența dintre Berbecul de martie și Berbecul de aprilie

Ei au o imaginație bogată decât peștii din luna martie, fiind capabili să transpună emoțiile complexe în eforturi creative simbolice. Acești nativi sunt atrași de arta vizuală, muzică sau spectacol. Peștii născuți în luna februarie urăsc să fie constrânși și să li se impună limite.

Caracteristici ale Peștilor de martie

Peștii sunt semne de apă, astfel că sunt conduși de emoțiile lor, indiferent în ce lună s-au născut. Însă, pentru că Peștii născuți în martie sunt guvernați de Lună, starea lor de spirit și sentimentele sunt mult influențate de aceasta. Ei sunt adesea mai sensibili și mai vulnerabili decât Peștii din februarie și simt sentimentele mult mai profund. Este foarte important ca aceștia să stea departe de vampirii energetici și mediile toxice.

Citește și: Diferența dintre Gemenii de mai și Gemenii de iunie

Peștii din martie tind să fie mult mai secretoși. Aceștia sunt adevărați visători și preferă să trăiască într-o lume a fanteziei, decât să fie blocați în realități dure. Peștii din martie sunt adesea mai intenși, mai ambițioși și mai tăioși decât nativii din februarie. Influența planetei Pluto îi face pe aceștia mult mai competitivi, fiind lipsiți de frică atunci când își doresc cu adevărat ceva.

Te-ar putea interesa și