Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce animal ești în funcție de zodie

Ce animal ești în funcție de zodie/ Alltotems
Ce animal ești în funcție de zodie/ Alltotems

Animalele spirituale reprezintă energia spirituală a fiecărei zodii și ghidează nativii prin viață. Află din materialul de mai jos care este animalul tău spiritual în funcție de semnul tău zodiacal.

Ce este un animal spiritual

Animalele spirituale se identifică cu sinele tău de bază și găsesc modalități de a-ți trimite mesaje secrete. Adesea, când îi vezi că apar în viața reală, poți presupune că este o sursă de încurajare și de inspirație. De exemplu, dacă ai de luat o decizie foarte importantă în viață, animalul tău spiritual îți va apărea peste tot. Acesta ar putea fi un semn că ceea ce tu gândești în acel moment te duce pe calea cea bună, potrivit horoscope.com.

Berbec: Ghepard

La fel ca Berbecul, gheparzii au doar două viteze: mers și alergare maximă. Gheparzii pot merge de la 0 la 60 de mile pe oră în doar trei secunde. Dar dezavantajul este că pot menține viteza doar pentru aproximativ 30 de secunde, ceea ce este foarte asemănător cu ciclul de energie (și furie) al unui Berbec. Un Berbec se va enerva rapid, dar, de asemenea, se va calma în câteva minute.

Taur: Ursul

Ursul este lent, greoi și, în general, are un comportament blând (până când este întărâtat). Taurul acționează cam la fel. Acest semn se bucură de zilele cu mișcare lentă, de plajă, care nu sunt pline de stres.

Gemeni: Vulpe

Vicleană, rapidă și puțin răutăcioasă, vulpea este animalul spiritual ideal pentru Gemenii iute la minte. Vulpea poate ieși din orice situație cu inteligența lei, un lucru pe care îl are în comun cu zodia Gemeni.

Rac: Lup

Lupul ar putea fi „singuratic” uneori, dar acest animal își protejează cu înverșunare familia, la fel cum este Racul. Nativii din zodia Rac sunt familiști, atașați de casă, de vatră și de familie. Lupii umblă în haite, având grijă unul de altul în fiecare zi.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Leul: Leul

Da, aceasta este animalul spiritual al Leului. Dar, sincer, Leii sunt cei mai potriviți pentru această zodie orientată spre familie, lucruri strălucitoare și lux. Leii se pot relaxa la soare toată ziua. Ei petrec timpul doar cu familia lor. Sunt mame extrem de protectoare. Și au nevoie de soare pentru vitalitate, ceea ce este perfect pentru că Leul este guvernat de Soare.

Fecioară: Castor

Castorii nu sunt doar perfecționiști, dar sunt și extrem de pricepuți în ceea ce fac, acest lucru caracterizând foarte bine zodia Fecioară. Aceste animale sunt numite „ingineri ai naturii” pentru capacitatea lor uimitoare de a construi un baraj complet în mai puțin de 24 de ore.

Balanță: Păun

Ați putea crede că acest animal ar fi mai potrivit pentru Lei, însă mulți ignoră faptul că Balanțele sunt foarte atrăgătoare. În plus, au o reputați proastă pentru că sunt prea plini de ei, asta pentru că sunt superbi fără ca măcar să încerce. Iar Balanțele nu sunt prea departe de păuni la capitolul acesta.

Scorpion: Șarpe

Șerpii sunt creaturi alunecoase și extrem de capabile. Chestia cu șerpii este că nu știi niciodată că sunt acolo, până când nu vor să știi. Și exact așa funcționează și Scorpionul zi de zi.

Săgetător: Bufniță

Bufnița are reputația de a fi înțeleaptă și de a putea călători cu ușurință. Săgetătorul este atras de filozofie, informație și călători. La fel ca o pasăre, Săgetătorul alege să-și întindă aripile ori de câte ori are chef. Este libertatea supremă!

Citește și: Ziua Lunii, un pas mic pentru om, dar un salt uriaş pentru omenire. Luna, locul din Univers unde ştiința se întâlneşte cu astrologia

Capricorn: Șoim

Șoimii sunt niște figuri extrem de neînfricate și intense în regatul volierelor, la fel ca un Capricorn în regatul zodiacal. Acest animal are o vedere strălucitoare (de opt ori mai mare decât cea a oamenilor!), ceea ce îi face prădători de neoprit. Gândiți-vă la un Capricorn hotărât la locul de muncă și acesta este animalul pe care îl obțineți.

Vărsător: Zebră

Acest animal este, pe lângă extrem de orientat către comunitate, și complet unic în lumea animală. Dungile alea! Iar aceste două trăsături nu ar putea fi mai perfecte pentru a defini Vărsătorul.

Pești: Cal

Caii sunt animale extrem de sensibile, empatice. La fel ca Peștii, ei sunt predispuși să preia energia altora pentru că așa se pot conecta mai bine. În turmă, bătăile inimilor cailor se sincronizează, astfel că, atunci când un cal este speriat, imediat se accelerează și inimile celorlați cai din turmei. În plus, caii au o calitate naturală de vindecare, la fel ca și Peștii.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite