Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Idei de coafuri pentru Ziua Îndrăgostiților. Aranjează-ți părul în cel mai atrăgător mod de Valentine’s Day

Idei de coafuri pentru Ziua Îndrăgostiților. Aranjează-ți părul în cel mai atrăgător mod de Valentine's Day/ Pexels
Idei de coafuri pentru Ziua Îndrăgostiților. Aranjează-ți părul în cel mai atrăgător mod de Valentine's Day/ Pexels

Aveți nevoie de o scuză pentru a vă scoate părul din cocul mare și bogat, pe care l-ați purtat toată luna, (… an), în acest fel.

Iată un mic sfat fierbinte pentru tine: Ziua Îndrăgostiților se apropie rapid, și, indiferent, dacă sărbătoriți cu partenerul dumneavoastră sau doar petreceți niște timp acasă cu mâncare și vin, este practic momentul perfect pentru a vă juca cu părul. Așa că, ia-ți sprayul de păr, fierul de îndreptat părul sau bagheta de ondulare și începeți să derulați pentru a găsi coafura de Ziua Îndrăgostiților, care este perfectă pentru tine și vibe-ul tău. Promitem că aceste look-uri sunt suficient de drăguțe pentru a impresiona chiar și partenerul de pe diferitele site-uri de socializare. Așa că, ca urmare, am pregătit 8 tipuri de coafuri pe care le puteți prelua pentru a vă impresiona partenerul.

1. Un moț prins deasupra capului

Un pic mai ridicat decât aspectul de jumătate în sus, jumătate în jos, pe care îl purtați de ani de zile, acest moț de Valentine’s Day este despre straturile elegante de încadrare a feței, potrivit Cosmopolitan. Urmați exemplul lui Shay Mitchell și obțineți o textură super-strălucitoare, cu ajutorul unui ulei de păr, cu o textură ușoară sau cu un spray de finisare.

Shay Mitchell/ Instagram

2. Coafură creață prinsă sub forma unei codițe

Încearcă această coafură creață de Valentine’s Day, cu părul pe spate și fixează-l în partea de sus a capului cu un elastic drăguț sau cu o clamă. Puncte bonus pentru recrearea acestei coafuri, încercați niște buze roșii, cu un contur strălucitor.

Brittany Sullivan/ Instagram

3. Coafură cu elastic de păr

Căutați o coafură de Ziua Îndrăgostiților care este frumoasă și ușoară? Luați cea mai mare și cea mai frumoasă clamă de păr sau elastic și încercați să prindeți părul pe spate, iar apoi, răsuciți-l ușor într-un nod la ceafă. Scoateți câteva piese libere în față pentru a definitiva aspectul.

Citește și: Idei de machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce culori trebuie să folosești neapărat la o întâlnire romantică

4. Deosebitul păr prins într-o codiță

Apucă-te și ia-ți părul creț pentru a adăuga o lungime ușoară buclelor sau cârlionților, în această zi de Valentine’s Day. Așează firele de păr ale bebelușului cu un aparat de coafat pe margine și asortează-le cu un ruj roz pentru a le accentua aspectul.

Joyjah Estrada/ Instagram

5. Împletiturile duble

Nu există nimic mai dulce decât o pereche de împletituri ciudate de Valentine’s Day. Sfat Pro: Dacă părul tău are o textură mai fină, pulverizează un spray de texturare pentru a adăuga puțină granulație și ține-o așa înainte de a începe împletirea.

Brittany Sullivan/ Instagram

6. Coafura cu o agrafă sau cu un ac de păr

Dacă doriți să vă purtați părul în jos, în această zi de Valentine, nu puteți merge prost cu această coafură drăguță, prinsă cu o agrafă sau cu un ac de păr. Încercați serurile care îmbunătățesc strălucirea și urmați câteva știfturi strălucitoare în jurul liniei părului. Ușor, nu?

Ashly Danielaa/ Instagram

7. Urme de valuri prin păr

Dacă stăpânirea undelor de fier plat a fost întotdeauna pe lista ta, Ziua Îndrăgostiților este momentul să le folosești (adică, ce altceva mai poți face?). Ia un protector de căldură, un aparat de îndreptat părul și te poți inspira din câteva tutoriale de pe YouTube pentru a stăpâni această tehnică cât mai bine, potrivit Cosmopolitan.

Justine Marjan/ Instagram

Citește și: Manichiură de Ziua Îndrăgostiților. Cum să-ți faci unghiile în luna iubirii

8. O răbufnire a anilor ’70

Renunță la look-ul elegant de Ziua Îndrăgostiților și încearcă acest suflu mare, voluminos, pentru o atmosferă inspirată din anii ’70. Dacă multitasking-ul cu un uscător de păr și o perie rotundă ți se pare mult prea complicat, încearcă să utilizezi o perie cu un uscător de păr.

Jayme Jo Massoud/ Instagram

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite