Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Idei de machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce culori trebuie să folosești neapărat la o întâlnire romantică

Idei de machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților/ Pixabay
Idei de machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților/ Pixabay

14 februarie este chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți să visați la noi idei de frumusețe de Ziua Îndrăgostiților. Fie că ieși într-o seară la o întâlnire cu partenerul tău, vizionezi un rom-com acasă solo sau faci o sărbătoare cu prietenii, este ocazia perfectă de a da look-ului tău o nouă textură și culoare în ale machiajului.

Dacă doriți să păstrați lucrurile subtile, puteți merge pe un clasic nu-machiaj, dar dacă sunteți în căutare de a transforma lucrurile într-o notă mai vibrantă, e nevoie de un eyeliner grafic și machiaj sclipitor la ochi, și poate câteva inimioare pentru a capta atenția. Drept urmare, am pregătit 7 tipuri de machiaj pe care le puteți încerca în această zi a dragostei.

1.Buzele de un roșu vibrant

Nimic nu se potrivește mai bine de Valentine’s Day ca buzele roșii vibrante. Indiferent dacă vă păstrați aspectul natural al pielii și doriți să vă opriți acolo sau intenționați să ridicați anumite reguli ale frumuseții și să-l asociați cu un ten impecabil, această nuanță bogată oferă buzelor un aspect bogat și sexy, care este întotdeauna în trend.

2.Pleoapele ochilor de un roz pastel

Dacă există un lucru pe care l-am învățat anul trecut în ceea ce privește frumusețea, este că toate aspectele pastelate s-au întors și sunt mai frumoase ca niciodată. Fardurile roz, in special, vor oferi o atmosferă jucăușă, dar și sofisticată, care nu va trece neobservată și dacă doriți să scoateți toate privirile de Ziua Îndrăgostiților, această culoare vă va duce, cu siguranță, acolo.

3.Machiaj cu bucăți de inimioare

Serviți un aspect bun cu un machiaj de inimă-ochi, în această zi de Valentine’s Day. Dacă ne întrebați, nu ar putea fi o ocazie mai perfectă pentru a vă împodobi ochii cu inimi roșii și roz decât în această zi. Utilizați un fard de pleoape neutru sau un bronzer, iar apoi, împrăștiați inimile peste tot în jurul ochilor.

Citește și: Ținute inedite pentru Ziua Îndrăgostiților care îți vor face întâlnirea perfectă

4.Buze lucioase și pomeți de un roz al copilăriei

Potrivit LorealParis, buzele lucioase pot să nu fie rezistente la sărut, dar ele sunt cheia pentru a obține un aspect suculent, plin și voluminos. Doar o singură mișcare a luciului de buze într-o direcție dreaptă, este tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți forma buzelor și a atrage atenția asupra voastră.

Blush-ul roz pentru copii este flirtant pentru Ziua Îndrăgostiților și perfect pentru a crea o culoare sănătoasă. Cu o perie pufoasă, înmuiați blush-ul și aplicați un strat generos pe cei doi obraji.

5.Ochi strălucitori

De la sclipiri subtile la culoarea de un metal strălucitor, machiajul strălucitor al ochilor este o altă tendință de care nu ne putem sătura. Perfect pentru ocazii speciale (inclusiv Ziua Îndrăgostiților), umbrele strălucitoare adaugă întotdeauna o notă ieșită din comun apariției tale.

6.O notă de neutru pentru ochi și buze

Machiajul ochilor neutri arată în nuanțe de maro, bronz și bej, ce nu va ieși niciodată din stil. Sunt extrem de versatile, măgulitoare și pot fi purtate pentru orice dispoziție, în special pentru o cină romantică. Ca să nu mai vorbim, ele sunt de obicei mai ușor de executat decât aspectul luminos și îndrăzneț al machiajului, ceea ce face totul mai dificil.

Dacă doriți să rămâneți cu clasicele texturi pentru Valentine’s Day, optați pentru un ochi sufocant, dar sofisticat. Asortează-ți ochiul neutru cu un ruj de culoare nude hidratant, care vine într-o serie de culori uimitoare și arată frumos pe toate tonurile pielii.

Citește și: Manichiură de Ziua Îndrăgostiților. Cum să-ți faci unghiile în luna iubirii

7.Ochi de sirenă

Dacă doriți să vă încântați iubitul cu machiajul ochilor, nu mergeți mai departe de ochii de sirenă. Aspectul este despre alungirea formei ochilor cu un eyeliner. Pentru a obține o privire atrăgătoare, de sirenă, veți avea nevoie de un eyeliner lichid cu un vârf ascuțit de fetru. Pe linia superioară a genelor, creați o aripă în colțul exterior care se extinde ușor în sus. Apoi, creați o aripă ascuțită în colțul interior al ochiului. Iar machiajul este gata.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite