ADVERTISEMENT

A reușit să scape de acnee renunțând la un singur aliment din dieta sa: „A fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viața”

A reușit să scape de acnee renunțând la un singur aliment din dieta sa: „A fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viața”/ The Mirror
A reușit să scape de acnee renunțând la un singur aliment din dieta sa: „A fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viața”/ The Mirror

O femeie care a spus că a fost blestemată cu acnee de tip dureroasă a reușit să-și schimbe viața și a scăpat de pete, doar prin schimbarea dietei. Sarah Hutchinson, în vârstă de 28 de ani, obișnuia să fie conștientă de sine și nu se simțea încrezătoare că va părăsi casa din cauza erupției petelor iritante de pe fața ei.

Dar Sarah, un instructor de fitness din Manchester, a reușit să rezolve problema prin schimbarea dietei, atunci când a renunțat să mănânce sandvișuri, petele au dispărut. Acum ea a spus că viața ei s-a schimbat complet și, chiar dacă îi lipsește pâinea, schimbarea a meritat. Sarah a spus: „Mi-e dor de pâinea albă, dar asta merită. Dieta este ca un stabilizator. Este minunat să-mi recapăt încrederea și să mă simt confortabil din nou. M-a demoralizat foarte mult. Acum mă simt incredibil de norocoasă că nu mai am cicatrici”, potrivit Mirror.

Sarah a spus că petele au dispărut la doar șase săptămâni după ce a renunțat la carbohidrații rafinați, inclusiv sandvișurile ei preferate, făcute cu pâine albă.

Citește și: O femeie a renunțat la șampon, iar părul ei arată impecabil. Ca metodă alternativă a folosit un ingredient pe care oricine îl are în bucătărie

„Oamenii nu-și dau seama cât de comună este acneea sau că poate apărea, chiar și la vârsta adultă, și pentru bărbați, precum și pentru femei. A fost oribil, să am niște umflături în pielea mea cu pete deasupra, și a fost foarte dureros, așa că, m-a adus în starea de lacrimi”, potrivit Mirror.

Între timp, Sarah a fost anterior răzbunată după ce a dezvăluit că și-a păcălit prietena să se facă sănătoasă, așa cum unii spun că acțiunile ei controlează, dar alții cred că sunt geniale.

Citește și: De ce nu trebuie să mergi niciodată cu părul murdar la coafor. Un hairstylist a explicat motivul

Împărtășind povestea pe TikTok, Charlotte Taundry, care postează pe contul partajat @charandsarah, dezvăluie cum, atunci când a început să se întâlnească cu partenera ei, Sarah Hutchinson, ea a avut patru tipuri de zaharuri în ceaiul ei. Dar, încet, de-a lungul timpului, Charlotte a redus acest număr, iar acum Sarah are doar două, dar nu știa că Charlotte reduse zahărul. Ea a spus că se gândește doar la sănătatea ei, dar unii oameni au spus că acțiunile ei controlează și au întrebat cum a avut „îndrăzneala” de a se juca cu ceaiul partenerei ei.

Te-ar putea interesa și