Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O femeie din SUA a ajuns accidental într-o mașină de gunoi și a fost compactată de patru ori: „Se auzeau numai țipete”

Mașină de gunoi/ Freepik
Mașină de gunoi/ Freepik

O femeie din Manchester, statul New Hampshire, a suferit răni grave după ce a fost proiectată într-un tomberon și ulterior compactată de patru ori în mecanismul de procesare a resturilor din spatele unui camion de gunoi, conform informațiilor furnizate de Sky News.

„Se auzeau numai țipete. Era în agonie”, a povestit o vecină pentru postul local Boston 25.

Citește și: Patru copii, care au dispărut timp de o lună în junglă în urma unui accident aviatic, au fost găsiți. „Sunt în viaţă”, potrivit autorităţilor columbiene

Femeia a fost descoperită în interiorul mașinii de gunoi de către un lucrător, care a observat-o pe o cameră de supraveghere instalată în vehicul.

Atunci când echipajul de pompieri a ajuns la locul incidentului, femeia se afla în picioare și cerea disperată ajutor. Operațiunea de salvare a implicat utilizarea unei tărgi coborâte în camion cu ajutorul unei macarale.

„Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus șeful serviciului de pompieri din Manchester, Ryan Cashin.

Citește și: Imagini terifiante cu un biciclist suspendat pe un pod, în timpul cursei Star of Besseges din Franța. Etapa a fost anulată din cauza accidentului

Femeia a fost transportată la spital cu răni serioase, însă nu sunt disponibile informații detaliate despre starea sa actuală de sănătate. De asemenea, nu se cunoaște modul în care femeia a ajuns în mașina de gunoi și motivele pentru prezența ei acolo. Presupunerea este că, în momentul sosirii camionului de salubrizare, ea se afla într-un tomberon de gunoi, însă nu sunt cunoscute detalii despre momentul și motivul în care a ajuns acolo.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite