Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Dorința prințului Louis după fiecare zi de școală. Ce îi cere puștiul lui Kate Middleton

Dorința prințului Louis după fiecare zi de școală. Ce îi cere puștiul lui Kate Middleton/ People
Dorința prințului Louis după fiecare zi de școală. Ce îi cere puștiul lui Kate Middleton/ People

Prințul Louis, în vârstă de patru ani, este cu siguranță un personaj. Cine poate uita glumele sale la festivitățile jubileului de platină ale răposatei regine Elisabeth, unde el a tras fețe și s-a contrazis cu mama sa Kate, și a fermecat lumea în timp ce el era în opoziție cu ea?

El are o mulțime de grimase, asta e sigur, și se dovedește, el știe! Se pare că, după o zi lungă la școală, micul prinț vine acasă și are această cerere super drăguț. Kate, prințesa de Wales, le-a spus oamenilor din grădina de terapie, de la un centru de reabilitare din Țara Galilor că l-a vizitat pe soțul ei, prințul William, și că „Louis se întoarce acasă și spune: „Trebuie să-mi scot energia!”, potrivit Rollercoaster.

Se pare că el este bine învățat la școala la care participă cu frații Charlotte și George, Școala Lambrook din Berkshire. Se spune că copiii de la Cambridge sunt copii destul de activi, cu o dragoste pentru exterior, întrecându-și părinții.

Citește și: De ce Rusia nu a fost niciodată pe Lună. Nici un anunț oficial despre misiunea secretă nu a fost făcut vreodată

Toți par să crească pentru a fi bine adaptați, cu scopul părinților lor de a-i crește cât mai „normal” posibil. Deoarece Prințul George, în vârstă de 9 de ani, este moștenitor al tronului britanic, el se poate aștepta să ducă o viață de serviciu public. Cu toate acestea, sora lui mai mică, Charlotte, în vârstă de șapte ani, ar putea crește pentru a-și urmări propriile interese, iar prințul Louis va fi probabil capabil să facă același lucru. Copiii se confruntă cu o mulțime de presiune fiind trei dintre cei mai faimoși copii din lume, dar se pare că sunt crescuți foarte bine!

În timp ce vedea o grădină de terapie la un centru de reabilitare, unde prințesa a lăudat beneficiile pe care grădinăritul și petrecerea timpului afară le pot aduce, ea a dezvăluit o cerere dulce pe care Prințul Louis o face întotdeauna după școală. În prezent, Louis este înscris în primul său an de școală Lambrook, la aceeași școală cu fratele și sora sa, Prințul George și Prințesa Charlotte, potrivit TheNews.

Publicația a detaliat că Louis s-ar fi putut alătura chiar și școlii Forest Friday, unde cei mai tineri elevi se îndreaptă spre terenul școlii pentru a construi vizuini și bezele prăjite lângă un foc de tabără. Părinții a trei copii: George, 9 ani, Charlotte, 7 ani, Louis, 4, sunt destul de specifice despre copiii care se confruntă cu o viață normală și în special în aer liber. Școala la care merg copiii a fost numită „destul de bucolică”, care se referă la a fi foarte pastorală și apropiată de viața de la țară.

Redactorul regal Roya Nikkhah a declarat în septembrie 2022 că, școala Windsor este potrivită pentru copiii regali și oferă o experiență diferită în comparație cu școlile din Londra.

Citește și: Cel mai dezgustător zbor! O femeie a fost șocată când a văzut ce mânca pasagerul de lângă ea

„Aceasta face parte din planul lui William și Kate pentru ca copiii lor să iasă în aer liber și să aibă o viață mai normală”, a spus ea.

„Este o configurație foarte diferită. Există o mulțime de accent pe exterior, există animale acolo, un teren de golf în miniatură și păuni care hoinăresc liber în întreaga școală. Este o școală foarte specială, minunată, unde copiii sunt încurajați să iasă în aer liber”, a spus Nikkhah despre școală, potrivit TheNews.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite