Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 28 decembrie 2022. Temperaturile se mențin peste valorile normale

Prognoză meteo 28 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 28 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 28 decembrie 2022. Vremea se mai răceşte miercuri, însă temperaturile se mențin peste valorile normale.

Prognoză meteo 28 decembrie 2022 în țară

Vremea se va răci prin comparație cu ziua precedentă, dar valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în Carpaţii Orientali, unde izolat va fulgui. În zonele joase de relief se va semnala ceață, pe suprafețe mici dimineaţa, iar noaptea local în sud, în est, în centru şi posibil, cu totul izolat şi în rest.

Citește și: Prognoză meteo 26 decembrie 2022 – 23 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 3 şi 10 grade, iar cele minime între -9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 3 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 28 decembrie 2022 în București

Deşi valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, acestea se vor menţine peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a nopții va creşte probabilitatea pentru ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.

Citește și: Prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni. Temperaturile scad, iar șansele de ploaie cresc

Prognoză meteo 28 decembrie 2022 la munte

Temperaturile se mențin ridicate şi în zonele de munte. Vremea frumoasă cuprinde majoritatea masivelor. Doar în Carpaţii Orientali apar ceva înnorări, poate şi câţiva fulgi de zăpadă, iar vântul se intensifică pe creşte.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite