Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 24 martie 2023. Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal

Prognoza meteo 24 martie 2023/ Pexels
Prognoza meteo 24 martie 2023/ Pexels

Prognoza meteo 24 martie 2023. Ziua de vineri ne aduce soare şi vreme mult mai caldă decât ar fi normal. Vântul nu pune probleme, însă la începutul zilei o să fie ceaţă în unele zone. Maximele pleacă de la 13-16 grade pe litoral şi ajung la 22-23 de grade în Moldova şi în Banat.

Prognoza meteo 24 martie 2023 în țară

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie în aproape toată țara; temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, cu valori mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra 13…16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții în jumătatea de nord-vest a teritoriului unde doar izolat va ploua slab.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum se schimbă vremea la final de lună

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în Carpații Occidentali. Minimele termice vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiții de brumă. În orele dimineții ceața va persista în depresiuni, pe litoral și izolat în Oltenia, iar noaptea se va forma din nou pe alocuri în regiunile sudice și centrale, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo 24 martie 2023 în București

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în orele amiezii, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 4…7 grade. În primele ore ale dimineții și noaptea vor fi condiții de ceață, cu precădere în zona periurbană.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile cresc în luna aprilie

Prognoza meteo 24 martie 2023 la munte

Şi la munte găsim vreme caldă pentru această perioadă şi temperaturi mai ridicate decât ieri. Norii apar destul de rar. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă pe vai şi în depresiuni, iar la noapte vântul prinde putere în Carpaţii Occidentali.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite