Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 22 martie 2023. În regiunile sudice şi în cele sud-estice vor fi înnorări şi câteva ploi slabe

Prognoză meteo 22 martie 2023/ Pexels
Prognoză meteo 22 martie 2023/ Pexels

Prognoză meteo 22 martie 2023. Miercuri, în prima parte a zilei, în regiunile sudice şi în cele sud-estice, vor fi înnorări şi câteva ploi slabe, iar mai târziu o să plouă puţin şi în zonele de deal şi de munte.

Prognoză meteo 22 martie 2023 în țară

Valorile termice diurne vor fi în scădere față de ziua precedentă, cu precădere în sud şi sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe, îndeosebi în prima parte a zilei, local în regiunile sudice și sud-estice, iar după-amiaza pe arii restrânse şi în rest, mai ales la deal şi munte. La altitudini mari, în special în Carpaţii Meridionali, trecător, vor fi ninsori şi lapoviţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum se schimbă vremea la final de lună

Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 8 grade. Noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă, mai ales în sudul şi centrul teritoriului, potrivit stirimete.com.

Prognoză meteo 22 martie 2023 în București

Vremea se va răci. Îndeosebi în prima parte a zilei cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua slab, apoi înnorãrile vor fi temporare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile cresc în luna aprilie

Prognoză meteo 22 martie 2023 la munte

În zonele de munte, mai vin câteva ploi slabe, dar se arată şi soarele printre nori. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, vor fi precipitaţii trecătoare sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite