Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din lume. Un târg din România se află pe lista celor mai impresionante locații

Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din lume/ Pexels
Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din lume/ Pexels

Știm foarte bine că, nu doar târgurile din țara noastră ajung să ne fascineze, ci și târgurile din întreaga lume. Există o serie de țări, care ne uimesc cu surprizele fascinante de la târguri, cu luminițele festive, dar și cu minunatele lor surprize pregătite cu ocazia acestui eveniment.

Ca urmare, am pregătit un top al celor mai frumoase târguri din lume.

Govone

Acesta este unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Italia. El este găzduit într-un mic sat, denumit Govone, la vreo 80 de km, sud-est de Torino. Pe timp de iarnă, întreg satul ia forma unui regat magic al lui Moș Crăciun.

Bruxelles

Un oraș vizitat de peste 2,5 milioane de turiști, Târgul de Crăciun de aici este una dintre cele mai semnificative evenimente care are loc în capitala Belgiei. Ca și în fiecare an, organizatorii acestui târg, surprind în fiecare an vizitatorii și turiștii ce le trec pragul. Printre momentele ce au loc aici, se numără spectacolele magice de sunet și de lumină, de la Grand-Place, un brad maiestuos, o iesle, dar de mărime naturală, un patinoar, dar și tarabele ce îi vor încânta pe cei ce se opresc aici.

Citește și: Locații pentru Crăciun. Unde să-ți petreci sărbătorile de iarnă anul acesta

Madeira

Nu mai suporți frigul și vrei să ai parte de un Târg de Crăciun minunat? Ei bine, vei avea noroc! Târgul de Crăciun de la Madeira este unul ce găzduiește o atmosferă extrem de tropicală, pe această insulă portugheză.

Trier

Târgul de Crăciun din acest oraș este cel mai frumos târg al Germaniei. Este considerat a fi unul dintre cele mai romantice, iar aflându-se la cea de-a 43-a ediție, se va desfășura tot în principala piață a orașului, mai exact în fața Catedralei din Trier.

Craiova

Aflându-se la prima participare în cadrul acestei competiții, târgul din Craiova a fost votat și clasat pe locul 10. Acesta a ajuns să fie cel mai vizitat târg din țara noastră, după această clasificare.

Montbéliard

Foarte multe orașe din Franța realizează Târguri de Crăciun foarte inedite, doar că, unul dintre acestea este primul în clasament. Vorbim aici, de cel din orașul Montbéliard, din partea de est a Franței. Este extrem de faimos datorită luminilor spectaculoase cu care este decorat, într-un mod tradițional, dar și autentic francezilor.

Citește și: Cum va arăta Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD. Primele imagini cu West Side Christmas

Viena

Ca fapt divers, Târgul de Crăciun din Viena este cel care se deschide, pe la mijlocul lunii noiembrie. În urma mai multor clasamente, acesta a ajuns să ocupe locul 4, în competiția târgurilor din Europa.

Metz

Fiind situat pe locul 10, în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din lume, acest eveniment este considerat cel mai frumos eveniment din Franța. Locul nu atrage doar turiștii în sine, ci și artiștii de peste tot din lume și designerii (îl avem ca exemplu pe Phillippe Starck) sau diverși alți creatori de modă.

Basel

În ultima vreme, Târgul din acest oraș a ajuns să se claseze și el, în acest top al Târgurilor de Crăciun, fiind și el unul ieșit din comun de spectaculos. Are o atmosferă unică, fiind cel mai mare și mai frumos, din partea Elveției.

Budapesta

Pentru al doilea an la rând, acest târg ajunge să fie iar în acest clasament. Cei ce trec pe la acest târg, sunt extrem de mulțumiți de modul în care sunt expuse produsele artizanilor, mai bine de 100 de artizani locali se află aici. Atmosfera de sărbătoare este completată de decorațiunile luminoase și de bradul impozant din centrul târgului.

Te-ar putea interesa și