Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Alex Velea, audiat de poliție ca martor în cazul unei crime din Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis prin 20 de lovituri de macetă

Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

O petrecere din zona Padina, județul Dâmbovița, la care participau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, a devenit locul unei crime, după ce un conflict spontan a început, în cadrul căruia, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, relatează Antena 3 CNN.

Tragedia a avut loc în noaptea dintre 10 spre 11 februarie, atunci când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privirea asupra unui bărbat înjunghiat. Potrivit informațiilor publicate de Gândul.ro, surse judiciare au declarat exclusiv că petrecerea care s-a încheiat tragic la Hotelul Belmont a avut în prezență mai mulți artiști cunoscuți, printre care și Alex Velea.

Aceleași surse au dezvăluit că tragedia a izbucnit dintr-un „conflict spontan”, iar presupusul criminal este identificat drept Marin Laurențiu, un membru al clanului Fabian. Clanul Fabian este cunoscut drept una dintre cele mai temute grupări interlope din București, fiind acuzat în trecut de diverse infracțiuni precum prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Conducătorul acestei grupări, Marin Fabian, este soțul celebrei vrăjitoare Sidonia și se presupune că ar fi orchestrat evenimente criminale. În urma tragediei, Sidonia a fost și ea reținută de către forțele de poliție.

Anchetatorii ce s-au deplasat la fața locului au identificat decedatul ca fiind un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, iar cadrul acestuia a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână. 

Te-ar putea interesa și