Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Prognoză meteo 9 iunie 2023
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 9 iunie 2023. Grindină, reprize de ploaie și rafale de vânt în unele regiuni ale țării

Prognoză meteo 9 iunie 2023. Ziua de vineri ne aduce mai multe reprize de ploaie în regiunile intracarpatice și se vor acumula cantități importante de apă.

Prognoză meteo 9 iunie 2023 în țară

Cerul va avea înnorări temporar accentuate în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania, precum și în zonele montane aferente, unde local vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, iar izolat vor fi cantități de apă de peste 15…20 l/mp și posibil căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin și ploi slabe se pot semnala doar cu totul izolat în vestul și nordul Olteniei și al Moldovei.

Citește și: Prognoza meteo pentru iunie. Cum va fi vremea în prima lună de vară

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei în regiunile extracarpatice, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice, astfel maximele se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 7 și 18 grade. Pe alocuri, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 9 iunie 2023 în București

Vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoză meteo 9 iunie 2023 la munte

La munte vremea va fi instabilă. Vor fi perioade cu averse, fenomene electrice și izolat căderi de grindină. Se pot strânge peste 40 de litri de apă pe metru pătrat și vântul se intensifică pe timpul ploilor.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea la începutul verii

Prognoză meteo 9 iunie 2023 la mare

Pe litoral urmează o zi frumoasă, cu temperaturi normale de până la 25 de grade. Vântul va avea intensificări ușoare în prima parte a zilei, iar apa mării va avea valori cuprinse între 20 și 22 de grade Celsius.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite