Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 4 august 2022. Cum va fi vremea în București și restul țării

Prognoză meteo

Joi, 4 august, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în anumite zone, iar temperaturile vor ajunge până la 35 de grade, potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea 4 august 2022 în toată țara

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Local va fi atins pragul de caniculă, iar disconfortul termic va fi în creștere în sud-vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe alocuri vor fi averse în regiunile estice, sud-estice și nord-estice și doar izolat în rest, cu o probabilitate mai mare la munte. Minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Izolat vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.

Vremea 4 august în București

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului de 32 – 33 de grade, iar minimele ajung la 16 – 19 grade.

Vremea 4 august la munte și la mare

Joi, 4 august, la munte vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor crește ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe alocuri vor fi averse slabe în Carpații Orientali și doar izolat după-amiază în restul masivelor. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteorologii anunță că la mare vremea va fi in general frumoasă și caldă. Cerul va avea unele înnorări după-amiaza, când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite