Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce filme trebuie să vadă cei care nu au un partener de Ziua Îndrăgostiților

Ce filme trebuie să vadă cei care nu au un partener de Ziua Îndrăgostiților/ Pexels
Ce filme trebuie să vadă cei care nu au un partener de Ziua Îndrăgostiților/ Pexels

Este acea perioadă a anului din nou: Ziua Îndrăgostiților vine în curând, o zi în care cuplurile își etalează dragostea în fața tuturor, făcându-i pe cei mai puțin fericiți să fie geloși.

A fi singur, cu toate acestea, poate fi un aspect pozitiv în multe feluri, deoarece de Ziua Îndrăgostiților, singura persoană pe care va trebui să cheltuiți bani pentru a o impresiona, sunteți voi înșivă. Deci, dacă nu aveți o mare iubire pentru data de 14, vă puteți arăta toată dragostea din lume, comandând o pizza mare și uitându-vă la niște filme care vă vor face să vă bucurați că nu sunteți „legat” de Ziua Îndrăgostiților. Am pregătit o listă de 8 filme, care vă vor face să uitați că sunteți singur.

1. Wild (2014)

Cine a spus că ai nevoie de un suflet pereche pentru a face un traseu provocator? Wild este un film despre povestea unei femei care a fost hotărâtă să-și pună viața înapoi pe drumul de finalizare a părții Pacific Coast Trail, un traseu de 2.653 mile, care curge de la granița SUA-Mexic până la granița SUA-Canada, de-a lungul coastei Pacificului. Filmul este o poveste inspirațională despre determinarea de a depăși numeroase obstacole și de a-ți reorienta viața spre cel mai important punct: Asupra persoanei tale.

2. The First Wives Club (1996)

Mulți au primit prima lor introducere la romanul Olivia Goldsmith, din seria TV, în anul 2019, dar înainte de a exista un serial de televiziune, a existat un film de succes, în anul 1996 despre trei femei divorțate care caută răzbunare pe foștii lor soți, care le-au lăsat pentru niște femei mai tinere. Distribuția The First Wives Club este o distribuție a actrițelor legendare (Bette Midler, Goldie Hawn și Diane Keaton) și este un film hilar care te va face să-i mulțumești lui Dumnezeu că ești singur.

Citește și: Filme de Valentine’s Day. Ce poți viziona cu partenerul de Ziua Îndrăgostiților

3. Eat, Pray, Love (2010)

Acest film a fost un fenomen cultural atunci când a fost lansat în cinematografe, în anul 2010. Filmul bazat pe memoriile lui Elizabeth Gilbert, găsește o femeie care a divorțat de soțul ei și s-a îmbarcat într-o călătorie în întreaga lume pentru a se găsi pe ea însăși. Pe drum, ea mănâncă prin Italia, se roagă prin India și găsește dragoste în Indonezia (de unde și numele filmului), potrivit Collider.

În timp ce criticii îl detestau, Eat, Pray, Love, este un film adevărat despre persoana singură, care arată că a fi într-o relație nu este ceea ce este potrivit să fie și poți găsi adevărata fericire cu tine însuți.

4. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Un alt film de lung metraj, The Sisterhood of the Traveling Pants este un film de legătură care este perfect pentru acel gen de persoană singură de Ziua îndrăgostiților. Cu America Ferrera, Alexis Bledel și Blake Lively, acest film urmărește un grup de patru prietene care cumpără o pereche de pantaloni care se potrivește perfect fiecăruia dintre ele. Filmul este mai mult decât vorba despre o pereche de pantaloni, fiind, de asemenea, o metaforă a legăturii lor și a modului în care o vară le-a modelat experiențele viitoare.

5. Gone Girl (2014)

Ai fost vreodată acuzat de dispariția celuilalt? Poate că sună extrem, dar a fost premisa centrală a filmului „Gone Girl”, un thriller răsucit care a pus în discuție, un soț suspect de dispariția soției sale. În timp ce unii ar putea găsi Gone Girl drept un film sumbru pentru cupluri, ar putea fi antidotul perfect pentru cei singuri, care doresc să se simtă minunat pentru că nu sunt într-o relație de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: 10 filme pe care orice antreprenor ar trebui să le vadă măcar o dată în viață

6. A Streetcar named Desire (1951)

Tramvaiele din New Orleans au o reputație iconică, care poate fi legată de această dramă, din anul 1951. A Streetcar named Desire prezintă o frumusețe din sud, care se mută la New Orleans pentru a începe o nouă viață după ce se confruntă cu pierderi personale. Ca multe dintre filmele de pe această listă, A Streetcar named Desire, arată că cineva poate schimba piesele și se poate concentra pe propria viață după o serie de experiențe traumatice.

7. Romy and Michele’s High School Reunion (1997)

Această comedie nu este doar încapsularea perfectă a anilor 1990, ci și un film minunat pentru a viziona dacă vă simțiți un pic debusolați fiind singur de Ziua Îndrăgostiților. Cu Lisa Kudrow și Mira Sorvino, Romy and Michele’s High School Reunion, prezintă povestea a două femei, în jurul vârstei de 28 ani, care își falsifică carierele doar pentru a impresiona oamenii la o reuniune de liceu de zece ani. În timp ce filmul nu se ocupă de relații personale, în sine, este o comedie, care se poate viziona alături de niște popcorn și care vă va induce o stare nostalgică pentru întreaga durată de derulare de 92 de minute.

Citește și: Filme noi care apar pe Netflix în 2023. Anunțul oficial făcut de platforma de streaming

8. Girls Trip (2017)

Nu se aștepta prea mult de la Girls Trip, comedia din anul 2017, cu Queen Latifah, Regina Hall, Jada Pinkett Smith și Tiffany Haddish, într-un rol de carieră, potrivit Collider. Cu toate acestea, această comedie hilară a fost unul dintre cele mai bune filme ale anului și a trimis un mesaj tuturor doamnelor singure (și bărbaților), referitor la faptul că, cele mai bune momente sunt cele petrecute cu cei mai buni prieteni.

Te-ar putea interesa și