ADVERTISEMENT

Adam Sandler a fost recompensat cu premiul Mark Twain pentru umor american

Adam Sandler
Adam Sandler

Actorul de comedie Adam Sandler a devenit duminică cea de-a 24-a personalitate recompensată cu premiul Mark Twain pentru umor american în cadrul unui eveniment desfăşurat la Kennedy Center din Washington, la care au luat parte vedete precum Jennifer Aniston, Chris Rock şi Conan O’Brien, informează Reuters.

Adam Sandler, care a jucat în pelicule precum „Spanglish”, „The Wedding Singer” şi „The Waterboy”, a fost celebrat pentru talentul său comic care, deşi nu a fost întotdeauna pe placul criticilor, a cucerit publicul şi a generat încasări de miliarde de dolari, potrivit Agerpres.

Citește și: The Weeknd și Jenna Ortega vor juca în același film. Artistul va interpreta primul său rol principal într-un lungmetraj cinematografic

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a renunțat la ținuta sa obișnuita alcătuită din pantaloni scurți şi tricou şi a abordat o vestimentație business, spunând totuşi că sacoul îi era prea mare.

„Nu ştiu dacă acest costum e pe mărimea mea sau nu, l-am pus pur şi simplu pe mine… pentru a doua oară”, le-a spus actorul reporterilor pe covorul roşu, înainte de debutul evenimentului. „Dar toate celelalte… premiul în sine, nu m-am gândit la asta niciodată în viaţa mea, nu m-am aşteptat niciodată la ceva de felul acesta”, a mai spus el.

Actorul de stand-up Dana Carvey s-a referit la longevitatea lui Adam Sandler. „Nimeni nu a mai avut o astfel de carieră”, a declarat Dana Carvey în faţa reporterilor înaintea galei. „Cine a mai rezistat atât de mult? E iubit”, a adăugat el.

Prieteni şi parteneri de scenă ai lui Adam Sandler, alături de mama şi soţia actorului, au urcat pe scena de la Kennedy Center pentru a-l tachina pe actor şi pentru a sublinia evoluția lui ca interpret de stand-up, actor de filme şi cântăreț.

Citește și: Întrebări la care nimeni nu știe răspunsul. De ce sunt atât de complicate?

„Faceţi o greşeală de-a dreptul îngrozitoare”, a glumit realizatorul de televiziune Conan O’Brien, mustrându-i pe organizatori pentru selectarea lui Adam Sandler, o fostă vedetă a emisiunii de satiră „Saturday Night Live”.

Mama lui Adam Sandler, Judy, a ironizat preferinţele vestimentare ale fiului ei. „Este un neglijent”, a spus ea în propriul stil comic, după care şi-a lăudat fiul: „Suntem atât de mândri de tine”.

Actorul David Spade şi-a exprimat uimirea în ceea ce priveşte succesul de box-office al lui Sandler. „Patru miliarde de dolari în filme, cu atât de mult talent”, a spus Spade, făcând un gest care sugera o cantitate mică.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite