Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Când se difuzează „Singur acasă” pe PRO TV 2022. Surpriză mare pentru fani

Singur acasa Profimedia
Singur acasa Profimedia

Când se difuzează „Singur acasă” pe PRO TV 2022. Ca în fiecare an, în ultima lună din an, românii sunt nerăbdători să urmărească celebrul film „Singur acasă”. Pe lângă împodobirea bradului, masa tradițională și reuniunea cu familia, pentru mulți dintre aceștia, Crăciunul înseamnă și revederea filmului „Singur acasă”. Iată când va fi difuzată la PRO TV!

Când se difuzează „Singur acasă” pe PRO TV 2022. Milioane de români așteaptă cu nerăbdare revederea filmului”Singur acasă”. PRO TV a anunțat deja când va avea loc difuzarea filmului. Spre surprinderea multora, tradiționalul film va fi difuzat în acest la la mijlocul lunii decembrie.

Citește și: Cu ce se ocupă acum actorii de la Hollywood care nu mai joacă în filme

Deși în trecut, românii urmăreau filmul „Singur acasă” la începutul lunii decembrie, anul acesta, PRO TV a anunțat că a programat prima parte din seria Singur acasă pe 17 decembrie, începând cu ora 20.00, potrivit pagina de media.

Partea a doua va fi difuzată pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului 2023, începând cu orele 20.00. Deși a fost difuzat de zeci de ori, „Singur acasă” a scos de fiecare dată audiente majore.

„Singur acasă” a avut audiente record la PRO TV

Macaulay Culkin este cel care îl interpretează pe Kevin, un băiețel de-a dreptul unic. Reușește să devină un icon printre copii și continuă să fie unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Deși a fost difuzat de zeci de ori, Singur acasă continuă să facă audiențe record.

Citește și: Horoscop iarnă 2022-2023. Predicțiile din dragoste, carieră și bani pentru toate zodiile

-În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audiență de 2,2 milioane de privitori.

-În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ținea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.

-În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.

-În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.

-În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Te-ar putea interesa și