Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Unde mergi în vacanță primăvara aceasta. Top 10 orașe pe care trebuie neapărat să le vizitezi

Unde mergi în vacanță primăvara aceasta/ Freepik
Unde mergi în vacanță primăvara aceasta/ Freepik

Primăvara este anotimpul perfect pentru călătorii, deoarece vremea devine mai caldă, florile înfloresc, iar orașele și satele prind viață. Dacă vrei să îți faci planurile de călătorie pentru acest sezon, iată 10 locuri în care poți să călătorești în primăvara aceasta.

Kyoto, Japonia

Primăvara este momentul în care cireșii înfloresc, ceea ce face din Kyoto una dintre cele mai frumoase destinații de călătorie din această perioadă. De asemenea, orașul găzduiește multe temple și grădini frumoase, precum și festivaluri tradiționale, cum ar fi Festivalul Hina Matsuri.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este cunoscut pentru festivalul său anual al florilor, care are loc în luna aprilie. Milioane de bulbi de lalele, zambile și narcise înfloresc, iar orașul este decorat în întregime cu aceste flori minunate.

Citește și: Cum să-ți planifici călătoriile eficient și să economisești mai mulți bani

Roma, Italia

Primăvara este momentul perfect pentru a explora Roma, deoarece temperaturile sunt plăcute și mulți turiști nu și-au început încă vacanțele de vară. Aici poți explora Colosseumul, Forumul Roman și alte monumente antice ale orașului.

Barcelona, Spania

Barcelona are multe atracții de vizitat, inclusiv muzee, parcuri și plaje. Temperaturile sunt încă suportabile în primăvară, iar orașul găzduiește multe festivaluri de artă și cultură în această perioadă.

Marrakech, Maroc

Marrakech este o destinație frumoasă și vibrantă, cu piețe aglomerate, palate frumoase și grădini luxuriante. Temperaturile sunt mai scăzute decât în sezonul estival, ceea ce face din primăvară un moment ideal pentru a explora orașul.

Maui, Hawaii

Primăvara este momentul perfect pentru a vizita Maui, deoarece vremea este încă caldă și uscată, iar turismul este mai puțin aglomerat decât în sezonul estival. Aici poți explora plajele frumoase, dar și natura sălbatică a insulei.

Citește și: De ce nu există locul 13 în avion. Motivul pentru care acest număr nu există

Paris, Franța

Parisul este frumos în orice moment al anului, dar primăvara este cu adevărat specială. Parcurile și grădinile înfloresc, iar temperaturile sunt mai blânde. De asemenea, primăvara este momentul în care se organizează cele mai multe expoziții de artă și cultură.

San Francisco, Statele Unite

Primăvara este un moment minunat pentru a vizita San Francisco, deoarece vremea este încă plăcută, iar mulți turiști nu și-au început încă vacanțele de vară

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite