Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Unde călătorim primăvara aceasta. Top 7 locații de vis pentru această perioadă

Unde călătorim primăvara aceasta/ Hindustan Times
Unde călătorim primăvara aceasta/ Hindustan Times

Vacanța de primăvară poate însemna o mulțime de lucruri, o șansă de a vedea lumea frumoasă, o șansă de a se decomprima după o iarnă rece.

Însă, orice fel de evadare de primăvară alegeți să aveți, iată câteva dintre locurile noastre preferate pentru a face acest lucru.

1. Phoenix, Arizona

Phoenix în primăvară înseamnă Spring Training baseball, un ritual la fel de reconfortant și rece ca soarele Arizonei. Parcați în Phoenix (sau Tempe, dacă preferați mulțimea), închiriați un vehicul și călătoriți în jurul metropolei, oprindu-vă în locuri sedate cum ar fi Surprise, Peoria și Goodyear, unde hot-dogurile fierbinți sunt ieftine și șansele de a prinde o minge greșită nu au fost niciodată mai bune.

2. Creta, Grecia

Insulele grecești încep să se trezească din somnul lor scurt de iarnă, la începutul lunii martie, făcând Spring Break momentul perfect pentru a învinge mulțimile și a explora această insulă accidentată. Plimbați-vă prin ruinele civilizațiilor antice de la Knossos, îndreptați-vă spre Cheile Samariei pentru câteva drumeții semi-obositoare sau pur și simplu petreceți lângă apă pe plajele Vai și Elafonisi și bucurați-vă de razele în paradisul alb al viselor voastre, potrivit Generalitravel.

Citește și: Ce să faci cu pliculețele de ceai folosite. Nu le vei mai arunca niciodată de acum

3. Galapagos, Ecuador

Călătoria responsabilă este noua frază de călătorie, iar dacă sună atrăgător pentru tine, de ce să nu mergi la Galapagos pentru un tur de primăvară? Călătoria pe insule este controlată și vă puteți proiecta călătoria pentru a fi mai ecologică, luând o navă mai mică și alegând tururi ale insulelor care promit să lase doar urme de pași. În cele din urmă, prietenia cu mediul din vacanța voastră din Galapagos depinde de modul în care vă comportați, vestea bună este că puteți vedea tot ceea ce ați visat în Galapagos și puteți face acest lucru cu un nivel ridicat de responsabilitate.

4. Cartagena, Columbia

Timp de mulți ani, Cartagena a fost sinonim cu comerțul de droguri. Din fericire, acele zile se află în spatele acestui oraș încântător, iar acum este una dintre cele mai bune destinații de vacanță de primăvară. Recunoscute ca fiind casa unui sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, de la vechiul oraș cu pereți până la cartierul Getsemani, setările sunt uluitoare, iar clădirile multicolore și scenele stradale vibrante sunt exotice, dar oarecum familiare. Unde le-ați mai văzut înainte? Așa este, în visele voastre!

5. Austin, Texas

Da, da, da. Austin este un oraș universitar. Este, de asemenea, casa, la unele dintre cele mai bune alimente și muzică din țară. Deci, de ce să nu așteptați până când elevii părăsesc orașul pentru vacanța de primăvară și să organizeze o mică preluare? Franklin Barbeque va fi în continuare uimitor (și probabil că va fi încă o așteptare), Lacul Travis va fi încă o bijuterie în inima unei metropole pline de viață, iar această țară din deal va face în continuare ravagii printre turiști, potrivit Generalitravel.

Citește și: De ce nu există locul 13 în avion. Motivul pentru care acest număr nu există

6. Amsterdam, Olanda

Amsterdam este destinația ideală dacă vă luați vacanța de primăvară pe partea ulterioară. Până la jumătatea lunii aprilie, frigul va fi o amintire, iar lalelele… lalelele. Vor începe să înflorească în ceea ce par a fi rânduri nesfârșite de nenumărate nuanțe și varietăți. Cel mai bun mod de a aprecia lalelele este printr-un tur aerian al câmpurilor, cel mai bun mod de a vă bucura de restul Amsterdamului este să închiriați o bicicletă și să începeți să explorați. Orașul nu este niciodată mai bun decât primăvara.

7. Whistler, Canada

Omul nu trăiește numai cu lumina soarelui. În toate cele mai bune vieți trebuie să cadă puțină zăpadă sau în cazul lui Whistler, trebuie să cadă multă zăpadă. Casa unică a evenimentelor de schi alpin ale Jocurilor Olimpice, Whistler are toate elevațiile și coborârile abrupte pe care le puteți lua, dar și pârtii mai blânde. Viața après-ski este într-adevăr dulce, iar alături de Vancouver chiar pe drum, toate atracțiile unui oraș de clasă mondială sunt chiar acolo, potrivit Generalitravel.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite