ADVERTISEMENT

Lady Gaga, fără machiaj și în blugi rupți la premiile Oscar 2023. Artista a fost protagonista unui moment inedit

Lady Gaga, fără machiaj și în blugi rupți la premiile Oscar 2023

Lady Gaga a bifat o apariție care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor. Artista a renunțat la machiaj pentru spectacolul său de la premiile Oscar din 2023, după ce a strălucit pe covorul roșu într-o rochie neagră, cu posteriorul la vedere.

Nominalizata Lady Gaga și-a schimbat rochia îndrăzneață Versace, pe care a purtat-o pe covorul roșu, cu un tricou și jeanși, pentru o interpretare a piesei „Hold My Hand”.

Citește și: Momentul viral cu Lady Gaga la premiile Oscar 2023. Actrița a fost surprinsă ajutând un fotograf care a căzut în timpul evenimentului

Duminică, cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a urcat pe scenă pentru o interpretare puternică și emoționantă a piesei „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului Top Gun: Maverick, nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec original” la premiile Oscar. Nominalizarea lui Gaga pentru această piesă a fost una dintre cele șase ale filmului lui Tom Cruise.

Prezența lui Gaga și vocea sa puternică au contrastat cu ținuta sa simplă, formată doar dintr-un tricou negru, jeanși rupți și teniși. A cântat și fără machiaj, cu părul prins într-o coadă împletită.

„Este profund personal pentru mine”, a spus ea. „Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin această viață. Toți avem nevoie de un erou uneori – există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți rupt în interior.”, a mai completat artista, potrivit publicației People.

Citește și: Premiile Oscar 2023. Lista completă a câștigătorilor

Aspectul natural și relaxat al lui Gaga a reprezentat un contrast puternic față de costumul ei glamour de pe covorul roșu. Înainte de ceremonie, ea a atras atenția într-o rochie Versace purtată inițial de supermodelul Gigi Hadid în cadrul show-ului de modă al brand-ului din toamna/iarna 2023, la Los Angeles.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite