Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O femeie, care a comandat friptură de 300 de dolari la o cină aniversară, stârnește dezbateri despre cine ar trebui să plătească

O femeie, care a comandat friptură de 300 de dolari la o cină aniversară, stârnește dezbateri despre cine ar trebui să plătească/ Freepik
O femeie, care a comandat friptură de 300 de dolari la o cină aniversară, stârnește dezbateri despre cine ar trebui să plătească/ Freepik

O femeie aflată în cadrul celei de-a doua cine aniversare, a comandat, în mod accidental, o friptură în valoare de 300 de dolari, iar mai apoi a ajuns să trezească dezbateri cu privire la cine trebuie să plătească această friptură.

Mai exact, Daniela, cunoscută pe TikTok, ca și @ikingdani, împreună cu prietenul său au plecat să-ți celebreze aniversarea relației într-un restaurant din apropiere și au ajuns să comande un mușchi de vită Wagyu, unul dintre cele mai scumpe feluri de mâncare. În mod neintenționat, aceasta a comandat doar opt grame din acest mușchi, plata ajungând la peste 400$.

Citește și: O fetiță a prins un pește care cântărește de șase ori cât ea. Vietatea valorează 70.000 de lire sterline

Videoclipul de pe TikTok a ajuns viral, fiind vizionat de către 2,2 milioane de utilizatori, cu un scor de 191.700 de aprecieri. Daniela spune că partea ei de mâncare a costat doar 312$, iar a iubitului doar 48$. Apoi, prietenul Danielei a început să dea din cap într-un mod amuzant, când a văzut cât are de plătit pentru un fel de mâncare.

Daniela a rămas puțin șocată și a crezut că bărbatul se va despărți de ea, însă acesta a înțeles că totul a fost un accident. Cei doi au ieșit din restaurant, iar iubitul său i-a spus că peste câteva luni vor râde cu lacrimi de ceea ce s-a întâmplat astăzi, relatează New York Post.

Citește și: Dovada unei prietenii adevărate. Doi bărbați și-au făcut împreună poza pentru pașaport timp de 50 de ani

Postarea femeii a ajuns să trezească și o serie de dezbateri. Unii i-au spus că ar fi trebuit să plătească și ea jumătate, deoarece nota de plată era mult prea mare pentru o singură persoană. Mulți au fost de părere că este vina ospătarului și că Daniela nu este de vină cu absolut nimic. Alt utilizator a spus că s-a regăsit și el în acea situație cu partenerul său și, la fel, au râs și ei de situația pe care au avut-o.

Daniela le-a răspuns celor răutăcioși cu niște cuvinte decente, spunând că nici măcar nu a putut să se bucure de mâncarea comandată. „Credeți-mă, nu a fost nici pe departe plăcut!”, a spus femeia.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite