Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cele mai faimoase animale de companie de pe Instagram. O să te îndrăgostești iremediabil de ele

Cele mai faimoase animale de companie de pe Instagram/ Freepik
Cele mai faimoase animale de companie de pe Instagram/ Freepik

Cu un pas de partea oamenilor, animalele de companie au luat cu asalt mediul social online. Iar când vine vorba de Instagram, aceste animale ne invadează paginile cu personalitățile lor adorabile drăgălășenia lor. Aceste trei animale au milioane de urmăritori și au câștigat statutul de celebritate.

JiffPom

Cu aproape 10 milioane de urmăritori, JiffPom a devenit o figură publică, după cum ne spune profilul său de pe Instagram. Micuțul Pomeranian, care arată ca și ursulețul Teddy, are până și 3 recorduri Guinness la nivel Mondial, iar prietenii săi faimoși, printre care Katy Perry și cu Shawn Mendes. Fiți la curent cu site-ul său de socializare, întâlnirile pe care le realizează și restaurantele pe care le vizitează.

Citește și: Radiografii ale animalelor însărcinate. De departe cel mai uimitor lucru pe care l-a oferit tehnologia

Pisica NALA

Ca și Jiff, pagina de socializare a Nalei spune că, și ea este tot o figură publică, și că deține și ea un record Guinness Mondial pentru cea mai populară pisică de pe site-ul de socializare Instagram. Cu un număr de 4.5 milioane de urmăritori, această pisică a ajuns să fie anime pentru diverse branduri, printre care Halo, PetArmor, dar și Pretty Litter. Nala știe cum să se descurce cu camera de filmare.

Dougthepug

Acest cățel este câștigătorul a două premii People’s Choice, dar și câștigătorul concursului regele culturii pop, așa cum scrie și pe pagina sa de Instagram. Acesta are mulți prieteni faimoși, de genul Jonathan Van Ness, Amy Schumer și Kaley Cuoco. Micuțul pug are 3,7 milioane de urmăritori, este o apariție a modei, făcându-și o imagine în revista Cosmopolitan, Buzzfeed și TIME’s. Doug a vizitat până și cele mai faimoase locuri ale Europei, incluzându-le și pe London Eye, alături de Buckingam Palace.

Citește și: Reacția unui câine când găsește proteza dentară a bunicii. Imaginile au ajuns virale

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite