ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic 25 martie 2023. O serie de schimbări în cazul a șapte zodii. Noi căi deschise pentru șase zodii

Horoscop zilnic 25 martie 2023. O serie de schimbări în cazul a șapte zodii. Noi căi deschise pentru șase zodii/ Freepik
Horoscop zilnic 25 martie 2023. O serie de schimbări în cazul a șapte zodii. Noi căi deschise pentru șase zodii/ Freepik

Horoscop 25 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 25 martie 2023 Berbec

E timpul să strălucești, Berbec! Sezonul vostru solar începe luni, urmând o lună nouă (în Berbec) marți. A fost destul de multă activare în semnul vostru, iar această lună continuă pe tema cu Mercur, planeta comunicării, luând masca Berbecului de duminică. Acest lucru înseamnă idei proaspete și un spirit antreprenorial rapid. E drumul tău sau nu e drumul tău acum. Stabilește-ți cele mai bune intenții cu privire la acest ciclu lunar pentru a da roade șase luni de acum înainte, apoi închide ciclul într-un an. Pluto se mută în zona voastră de grupuri, colegi și prieteni joi pentru următorii 20 ani, deci, totul este despre munca în echipă.

Horoscop 25 martie 2023 Taur

Luna următoare este despre tine, Taur. Ia acea odihnă și relaxare pironită. Adăugați câteva nopți timpurii și dimineți lungi, somnoroase la lista de sarcini. Marți marchează începutul primăverii, cu toate acestea, este încă nesigură treaba, așa că este esențial să rămâi cald și odihnit. Zona ta zen este acolo unde este. Reîncarcă-ți bateriile sociale astfel încât să fii pregătit pentru sezonul aniversar, pentru că sunt doar patru săptămâni până la final! Meditația activă sau o artă marțială cu mișcare lentă, cum ar fi tai chi, pot fi benefice. Acesta este jurnalul de vise, deoarece mesajele subterane se umflă în metafore de vis și epifanii bruște. Pluto ocupă o ședere de 20 ani în zona carierei, așa că pregătiți-vă să mergeți din greu sau să mergeți acasă. Alegeți intensitatea, transformarea și mișcările de putere, cel puțin profesional.

Horoscop 25 martie 2023 Gemeni

Rămâi adaptabil pe măsură ce planurile se schimbă precum nisipurile deșertului. Semnul tău preia iluzii ca oaza chiar acum. Deci, nu te lăsa demoralizat pe oameni care se zbat pe angajamente. Profitați la maximum de spațiul care se deschide în schimb. Luați în considerare calea personală și ceea ce este cu adevărat durabil pentru voi înainte de a lua decizii mari, în special în jurul traiectoriei carierei. Acestea fiind spuse, bateria ta socială este încărcată și gata să meargă, să plece, să dispară, în timp ce acest sezon îți luminează zona de prieteni, grupuri și colegi. Luați o abordare activă a conducerii și inițiați o adunare împreună, o clasă de fitness de grup sau o aventură. Încearcă lucruri noi cu echipa ta.

Horoscop 25 martie 2023 Rac

Planeta de acțiune Marte încarcă semnul tău astăzi, deci, profitați la maximum de energia suplimentară. Datorită asertivității și factorului Go, sunteți în plus în următoarele două luni. Ceea ce inițiați în următoarele două săptămâni are putere de ședere, așa că rămâneți la planul vostru și nu vă îndepărtați de misiunea voastră prin dragoste sau bani! Este sezonul Berbecului, o perioadă de inițiere auto-interesată. Partea brăsoasă, brasică a acestui arhetip tinde să te încerce în mod greșit, așa că fii pregătit. În loc de iritare, apelează la punctele sale forte, independență pentru a te ajuta să treci prin orice confruntare sau blocaj. Pluto se mută într-un final dintr-o opoziție de 15 de ani cu semnul tău. Lucrarea este terminată și ați văzut totul în unu-la-unu. De ce să nu sărbătorim acest weekend?

Citește și: Horoscop luna aprilie 2023. Zodiile care vor câștiga cei mai mulți bani luna aceasta

Horoscop 25 martie 2023 Leu

Deschide-ți orizonturile pentru că setea ta de acțiune și aventură se aprinde odată cu echinocțiul de primăvară. În următoarea lună, încercați ceva nou prin călătorii, bucătărie, o clasă sau predare. O filozofie unică vă va servi bine, astfel încât conversațiile sau podcast-urile despre sensul vieții sunt o necesitate. Aveți propriile idei despre astfel de lucruri, așa că puneți subiecte fierbinți pe masă și treceți la seria de discuții. Joi marchează o schimbare a gărzii în sfera voastră de unu-la-unu, pe măsură ce Pluto, planeta puterii (și a luptelor pentru putere), se îndreaptă în această zonă. Aceasta este o lungă zi de 20 de ani de a găsi și de a afirma puterea ta, de a face ceva cu intimitatea reală, și echilibrarea jocului tău sau altcineva pentru dominare. Așteptați-vă la atracții puternice pentru tipurile cerebrale și asigurați-vă că, încrederea este câștigată.

Horoscop 25 martie 2023 Fecioară

Stinge luminile și aprinde căldura, Fecioară, acest sezon evidențiază zona ta de sex, intimitate și nevăzut. În ceea ce privește pasiunea, metafizica și secretele, ia o abordare aventuroasă, fără prizonieri. Fiecare subiect este ușor de gestionat pentru intelectul tău agil. Psihologia poate fi de interes, la fel este și cunoașterea cuiva la un nivel mai profund, fie că este o noapte fierbinte sau o prietenie familială. Stabiliți-vă intențiile pentru intimitate în luna nouă de marți și apelați la sentimentul și scenariul ideal. Fă-ți timp să reflectezi. Și gândește-te la ce ar trebui să dai drumul pentru a renaște în acest domeniu. Ești pregătit pentru ceva nou sau la următorul nivel? Cu planeta insistentă a jocurilor de putere care se îndreaptă în zona de lucru și wellness de zi cu zi, joi, pregătește-te pentru ciudățenii la locul de muncă. Cel mai bine este să intri într-o provocare demnă. Puncte bonus dacă include cercetarea sau munca de detectiv. Transformați-vă sănătatea și condiția fizică în același mod, provocați-vă!

Horoscop 25 martie 2023 Balanță

Luni marchează echinocțiul de primăvară, ceea ce înseamnă că ești la jumătatea soarelui cu șase luni până la ziua ta de naștere. Punctul opus din zodiacul din care te-ai născut. Zona ta față de celălalt este evidențiată, așa că primește-o pe cea mai semnificativă. Sau, cel puțin, este timpul pentru parteneriate de platformă. Învățăm cel mai mult despre cine suntem cu adevărat prin oglinda celuilalt. Este domeniul nostru de auto-dezvoltare. Nicio problemă, spune semnul unu-la-unu! Aceasta este cea mai bună scuză pentru a organiza date active, să preia conducerea și să facă prima mișcare. Vorbiți despre direcția în care vă îndreptați ca un duo și gestionați așteptările. Întâlnirile, sexul și creativitatea se intensifică pe măsură ce planeta persuasiunii puternice se mișcă în zona voastră de auto-exprimare creativă. Găsiți un hobby artistic sau semnificativ pentru a lăsa aburul!

Horoscop 25 martie 2023 Scorpion

Rutina de lucru și de wellness sunt un punct focal în următoarele patru săptămâni, așa că fii activ. Acesta nu este momentul tău de yin yoga, așa că formează-l și transpiră. Luați o abordare de conducere sau antreprenorială la locul de muncă sau, în cele din urmă, dați startul acelei agitații laterale la care v-ați gândit pentru totdeauna. Orice, doar fă-o. Aceasta este o zi puternică pentru tine și merită să luați o abordare asertivă, „pot face orice”. Lasă rezultatele și ia-le pas cu pas. Rutinele ar putea avea de-a face cu reîmprospătarea, încercați o nouă sală de gimnastică, cale spre locul de muncă sau abordare. Începe o conversație atunci când cineva se evidențiază pozitiv. Ce s-ar putea face cu o dezbrăcare serioasă și regenerare? În zona ta de acasă de joi, Pluto sugerează că este timpul pentru o muncă psihologică profundă. Aplicați-l la domiciliu, la un proiect de renovare sau la psihicul vostru cu un terapeut talentat.

Horoscop 25 martie 2023 Săgetător

Umple-ți viața de dans, Săgetător, e timpul pentru o aventură de primăvară. Ziua de luni marchează echinocțiul care semnalează că noua viață este gata să izbucnească. Și așa ești și tu! Ieși singur, cu prietenii sau la întâlniri cu iubiți sau cu partenerul tău semnificativ. Încearcă lucruri noi. Păstrați-l activ și stimulant, poate un pic palpitant și un pic terifiant dacă sunteți tipul aventuros. Activitatea vă susține spiritul și calea înainte, deci nu stați pe lauri. Ieși afară, distrează-te și fă ceea ce îți place. Pluto nu este doar un personaj Disney, este o planetă care reprezintă o putere și bogăție mărită, genul care ține în camerele din spate, puterea reală (ascunsă). Aceasta este o plasare de susținere în zona ta de cursuri scurte, frați și relații locale. Folosiți-l pentru cercetare sau studiu. Există putere în număr, sunteți gata să lucrați cu comunitatea voastră?

Citește și: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscop 25 martie 2023 Capricorn

E o zi bună, Capricorn. Din 2008, gangsterul galactic, cunoscut și sub numele de planeta Pluto, se află în semnul vostru. Desenând partea întunecată a oamenilor și sistemelor aflate la putere la scară globală, ați fi simțit impulsul său pentru transformare la nivel personal. Șederea sa în fiecare semn este extinsă, poate că a fost cu ceva timp în urmă dacă te-ai născut devreme în Capricorn sau încă la capătul cozii dacă te-ai născut în ultimele zile. Cu toate acestea, munca este terminată, așa că îmbrățișați o notă mai ușoară de joi încolo. Ca titan al tenacității, este posibil să fi suferit o pierdere, o transformare ulterioară și o renaștere mai degrabă încătușată. Auto-împuternicirea și rezistența profundă arată bine pe tine! Zona voastră de resurse și valori (bani și lucruri) este acum la lucru profund. Rămâi sincer și fidel celor mai înalte principii ale tale și fii pregătit să-ți construiești imperiul de la sol în sus.

Horoscop 25 martie 2023 Vărsător

Vești bune pentru tine, Vărsător. Cu planeta Saturn ieșind recent din semnul tău, ai avut o respirație rapidă înainte de noua adăugare de joi, de 20 ani. Pluto este planeta puterii, a umbrei, a decăderii și a reînnoirii sau renașterii. O transformare completă este numele jocului său arhetipal. Din moment ce petrece atât de mult timp în fiecare semn, este posibil să nu simțiți efectele sale pentru o perioadă de timp, în funcție de momentul în care v-ați născut (devreme, mediu sau târziu Vărsător). Cu toate acestea, veți vedea și vă veți referi la temele Vărsătorului în această perioadă. Dacă ți-ai testat autoritatea sau expertiza, acum este timpul pentru puterea ta. Deci, recunoaște ce este sau înseamnă pentru tine. Auto-împuternicirea și locul și contribuția ta într-un colectiv de prieteni, colegi sau comunitate sunt punctele focale. Aceasta este o creștere lentă, pe termen lung, deci nu există presiune pentru această zi. Doar notați temele pentru moment.

Horoscop 25 martie 2023 Pești

Acesta este ultimul weekend al sezonului Peștilor, deoarece o nouă săptămână anunță un nou semn. Profitați la maximum de ultima zi din timpul visului creativ al Peștilor. Meditați, mergeți la spectacol, dormiți, faceți artă sau faceți dragoste. Marcat de echinocțiul de primăvară de luni, întoarceți-vă spre acțiune, energie și aventură, astăzi. Activează-ți antreprenorul interior, deoarece această perioadă îți evidențiază zona financiară. Simplificați, testați o idee promițătoare sau abordați o tendință nouă. Rămâi aliniat cu valorile tale. Chiar mai bine: asigurați-vă că acestea sunt incluse în modul în care faceți, cheltuiți și investiți dolarii. Planeta transformării se preschimbă în zona voastră de vise și profund inconștientă pentru o trecere relativ lungă de 20 de ani. Observați porumbeii tari pe care cunoașterea voastră interioară vi le dă. Cel mai bine este să păstrați un jurnal de vis pentru acele metafore liminale semnificative.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite