Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop 26 septembrie 2022. Balanțele se luptă cu trecutul astăzi

Horoscop 26 septembrie 2022/ freepik
Horoscop 26 septembrie 2022/ freepik

Horoscop 26 septembrie 2022. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 26 septembrie 2022 Berbec

Primești rezultatul unor teste pe care le-ai susținut zilele trecute, sau a unor probe la care ai fost supus. Se pare că ai reușit să surprinzi plăcut mai multe persoane, iar acest lucru nu va rămâne nerăsplătit.

Horoscop 26 septembrie 2022 Taur

Vestea bună pe care o vei primi în cursul zilei de azi vine din parte unei rude mai îndepărtate. Nu ai fi crezut vreodată că aceasta ar putea să îți facă ziua frumoasă, însă iată că azi a venit acea zi.

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Astrologul Andreea Dincă explică în detaliu ce se întâmplă cu nativii perioada aceasta

Horoscop 26 septembrie 2022 Gemeni

Dimineața aceasta vei părăsi cam greu patul. Nu prea ești motivat să faci mare lucru, însă știi bine că nu ai de ales. Cineva trebuie să meargă la muncă, iar acel cineva ești tu.

Horoscop 26 septembrie 2022 Rac

Atitudinea ta față de cei din jur este destul de critică, motiv pentru care ar trebui să îți pui niște semne de întrebare din această cauză. Nu ar trebui să te miri dacă vei observa că lumea începe să te ocolească.

Horoscop 26 septembrie 2022 Leu

Ziua de azi te va lăsa fără suflare. Vor apărea o mulțime de lucruri neprevăzute, însă care vor necesita o mare parte din energia ta pentru a putea fi soluționate. Ar fi bine totuși să nu te forțezi și să nu te consumi prea mult.

Horoscop 26 septembrie 2022 Fecioară

Îți pui toate speranțele în ceea ce vei face în cursul zilei de azi. Așteptările tale sunt destul de mari, însă nu depășesc limitele realității, motiv pentru care șansele de a avea succes pe viitor sunt promițătoare.

Horoscop 26 septembrie 2022 Balanță

Acum ceva timp ai rupt legătura cu unul dintre prietenii tăi, pe motivul că nu îți plăcea modul în care aceasta se comporta cu persoanele din jur. Se pare că a luat măsuri în această privință, iar acum vrea să îndrepte lucrurile pe care le-a greșit în acea perioadă.

Horoscop 26 septembrie 2022 Scorpion

Prima parte a zilei nu te prinde foarte entuziasmat. Abia după prânz vei prinde putere și energie și vei reuși să te ocupi de mai multe treburi decât ai previzionat. Spre finalul zilei există șanse să te reîntâlnești cu un vechi prieten.

Horoscop 26 septembrie 2022 Săgetător

Nici tu nu reușești să înțelegi ce e cu tine azi. Ești pesimist și nu reușești să vezi nimic util în toate lucrurile pe care le vei face. Poate ar fi cazul sa iei o pauză, una mai lungă pentru a te asigura că îți revii în totalitate.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Horoscop 26 septembrie 2022 Capricorn

Ziua ta nu se anunță a fi una foarte specială, iar asta din cauza că totul decurge conform așteptărilor. Dacă vrei să simți puțină „adrenalină”, ai putea să faci ceva interesant spre finalul zilei.

Horoscop 26 septembrie 2022 Vărsător

Vei primi o propunere legată de o colaborare, însă ți se va părea mult prea frumoasă pentru a putea fi adevărată. Poate ai dreptate, motiv pentru care ar fi bine să adresezi câteva întrebări unor persoane potrivite.

Horoscop 26 septembrie 2022 Pești

Vei începe ziua cu dreptul, iar acest lucru se datorează unei vești pe care o primești din partea unui amic. Se pare că un plan la care ați lucrat zilele trecute începe să prindă contur, iar acest lucru va bucură pe ambii.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite