Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cei mai buni soți în funcție de zodie. Top 3 zodii de bărbați potriviți pentru o relație de lungă durată

Cei mai buni soți în funcție de zodie/ Freepik
Cei mai buni soți în funcție de zodie/ Freepik

Femeile își doresc să aibă un bărbat perfect lângă ele, care să le susțină, să le ajute și să le iubească necondiționat. Ele vor un soț capabil, care să le protejeze și să le ofere tot ceea ce au nevoie, atât ele, cât și copiii care vor veni. Cu toate acestea, este destul de greu să găsești partenerul perfect, însă există câteva criterii după care te poți baza.

Potrivit astrelor, există trei zodii care le oferă femeilor bărbații potriviți într-o căsnicie. Astrologii au reușit să identifice semnele zodiacale în care s-au născut soții perfecți. Iată care sunt cei mai buni soți ai zodiacului!

Bărbatul Taur

Bărbatul născut în zodia Taur este foarte loial relației în care se află. El disprețuiește infidelitatea și caută mereu stabilitate în relațiile în care se află. Iubește să fie îndrăgostit și nu va înceta întreaga lui viață să îi arate femeii cu care este cât de norocos este că l-a ales pe el ca partener de drum.

Femeile care au un soț în zodia Taur se vor considera întreaga lor viața niște femei norocoase. Ele trebuie să se pregătească să fie răsfățate non-stop. El va fi acolo lângă ele pentru a le susține necondiționat și a avea grijă de nevoile lor.

Citește și: Cele mai norocoase zodii toamna aceasta

Taurul caută o iubire de basm. Este o fire sensibilă și romantică. Acesta se va căsători doar în momentul în care va realiza că femeia de lângă el este sufletul lui pereche.

Bărbatul Pești

Bărbatul născut în zodia Pești își ia rolul de soț foarte în serios și este dedicat trup și suflet femeii cu care este. El are visuri mari de împlinit pe plan profesional și are nevoie de o parteneră care să îl susțină necondiționat pe drumul pe care îl are de făcut pentru că muncește din greu astfel încât familiei lui să nu îi lipsească absolut nimic.

Femeile care își vor lua un soț din zodia Pești își vor asigura fericirea pentru tot restul vieții. În relația de cuplu, bărbatul Pești își va pune întotdeauna soția pe primul plan și se va asigura că este mulțumită. Va fi atent la nevoile ei, la dorințele sale și la ce o face fericită cu adevărat. Este o fire prietenoasă și iubește să fie în relații de dragoste. Se va căsători în momentul în care își va pune ordine în viață și se va simți pregătit să facă pasul cel mare.

Citește și: Cea mai prietenoasă zodie. Topul semnelor zodiacale care te vor ajuta mereu

Bărbatul Leu

Leul este cunoscut, în sălbăticie, ca fiind regele junglei și conducătorul haitei, iar un bărbat din zodia Leu nu este departe de cel din natură. Leul este o zodie foarte sigură pe ea, hotărâtă, atentă la detalii, dornică să conducă, dar și să protejeze. Femeile care se vor căsătorit cu un bărbat din zodia Leu vor trage cartea norocoasă în viața lor.

În relația de iubire, bărbatul Leu face tot posibilul ca partenera cu care este să se simtă în siguranță, să fie iubită și să nu îi lipsească nimic. Mai mult, el este foarte loial și romantic. Nu îți va lipsi niciodată absolut nimic dacă te vei căsători cu un bărbat Leu. Lider înnăscut, Leul iubește să dețină controlul. Se va căsători în momentul în care va ajunge să înțeleagă care este scopul sau în viață.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite